ANKARA BÖYLE GECE GÖRMEDİ…VİDEO İZLE...

Geceye siyasiler ve siyaseti düşünenlerin açıklamaları damga vurdu.

VAN 25.04.2018 20:12:18 0
   ANKARA BÖYLE GECE GÖRMEDİ…VİDEO İZLE...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

 

 

CANLI YAYINDA ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPILDI…

 

 

Kanal 68 Van’ı konuşuyor…

Van’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl münasebetiyle2 nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen  100. Yıl dostlar buluşması gecesini kanal 68  canlı yayınladı.

24.4.2018 Salı akşamı saat 19, da Ankara Van vakfının ve başkanı iş adamı ve Van spor başkanı Servet Yenitürk’ün Ankara’da gerçekleştirdiği Van gecesine siyaset, medya, iş dünyasının önemli ve ünlü isimleri katıldı.

Hem yaklaşan seçim süreci ve genel konular acısından gecede önemli simalarla özel röportajlar yapan gazeteci A.Baki Karaca katılımcılarla çok önemli söyleşiler gerçekleştirdi.

Van milletvekili Beşir Atalay Vanlılara seslenerek dünyada başka Van yok Van’a sahip çıkın dedi.

Ankara Van vakfı başkanı iş adamı ve Van spor başkanı Servet Yenitürk’ün Vanlıların en önemli eksiyi olan lobi çalışmalarını Van’ımızın yararına en iyi şekilde sağlayacaklarını anlattı.

Başkan Yenitürk, kanal 68 mikrofonlarına Van spor, Van vakfı ve siyasete dair çok özel açıklamalar yaptı.

Geceye ilginin bir hayli fazla olması bazen izdihama neden oldu.

Ankara Van vakfının düzenlediği Van gecesine katılan davetlilerden birçok önemli isim kanal 68 de canlı yayınlanan programda gazeteci A. Baki Karaca’ya çok önemli açıklamalarda bulundular.

A.Baki KARACA yönetiminde yapılan VAN özel programını yoğun istek üzerine tekrarı-26- 04 -Perşembe saat 14 00 den itibaren kanal 68 de yayınlanacaktır.

 

 

antalya manavgat escort