BU MUHTAR BAŞKA MUHTAR!

MUHTARIN BAŞARISI

VAN 21.11.2017 18:15:47 0
BU MUHTAR BAŞKA MUHTAR!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

40 yıldır Van’ın Alaköy mahallesi sakinleri için önemli bir yeri olan ve büyük göl olarak adlandırılan göletin temizliği yapıldı.

Daha önceleri tarım arazilerini bu gölette biriken su ile sulayan Alaköy halkı sakinleri, bu gölün yıllarca su değirmeninin çalışmasın da da çok faydası olduğunu dile getirdiler.

Alaköy mahallesi sakinleri başta Alaköy’ün başarılı muhtarı Zeki Akyürek olmak üzere köyümüzün gelişmesi için emeği olan herkese teşekkür ediyoruz dediler.

Alaköy’ün başarılı muhtarı Zeki Akyürek,40 yıldır köyümüzün yukarısında bulunan köye ait bir göletimiz bulunmaktaydı, bunun temizliği yapılmamak taydı bu 40 yılın birikimini pisliğini çamurunu bugün itibarıyla temizlemeye başladık Halkımıza hayırlı olur inşallah bu arada yardımlarından dolayı DSİ müdürlerime de çok teşekkür ediyorum dedi.

Çevrede herkesin çalışmalarından dolayı takdir ettiği muhtar Akyürek Alaköy’ü her konuda örnek köy olması için büyük çaba harcadıklarını ve Allah’ın izniyle başaracaklarını ifade etti.

Aklında Alaköy için önemli fikirlerinin olduğunu dile getiren başarılı muhtar Zeki Akyürek köyümüzü başarılı ve hayırlı çalışmaları ile ülkemizin gündemine sokacağız ve Türkiye bir gün bizden bahsedecek dedi.

Akyürek Alaköy’ümüz şimdi bile birçok manada örnek durumda biz gece gündüz çalışarak büyük emek veriyoruz her konuda yanımızda yer alan Alaköy halkına çok teşekkür ederim dedi.

Ayrıca güzel köyümüze emeği geçen bütün büyüklerime idarecilerimize de teşekkür eder saygılarımı arz ederim dedi



Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, araba, dağ, bulut, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, doğa ve açık havaGörüntünün olası içeriği: açık hava