HDP'liler PKK saldırılarına sessiz

Terör örgütü PKK, Van ve Elazığ'da kanlı saldırılar düzenlerken HDP'li vekiller örgütün gazetesinin kapatılmasına tepki gösteriyor.

VAN 18.08.2016 11:25:39 0
HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Fethullahçı Terör Örgütü'nün askeri darbe girişiminden sonra FETÖ'ye yönelik soruşturmalar devam ederken, mücadele edilen bir diğer terör örgütü PKK da saldırılar düzenlemeye başladı.

ART ARDA SALDIRILAR

Van'da polis merkezine saldırı düzenleyen PKK'lı teröristler, 3 polisi şehit ederken 73 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Van'daki terör saldırısının ardından bu sabah saatlerinde deElazığ'da terör saldırısı düzenlendi.

Elazığ'da emniyet müdürlüğü binasını hedef alan PKK'lı teröristler, bombalı araçla saldırı düzenledi. Saldırı sonucu ilk belirlemelere göre; 3 polisin şehit düştüğü, 146 yaralının olduğu öğrenildi.

HDP'LİLERİN DERDİ BAŞKA

Hain terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarından sonra gözlerin çevrildiği, PKK'nın siyasi kanadı HDP ise, saldırılarla ilgili sessizliğe gömüldü. Saldırılara ilişkin bir açıklama yapmayan HDP'liler, terör örgütünün sözcülüğünü yapan Özgür Gündem gazetesinin kapatılmasına tepki gösteriyor.

HDP'liler PKK saldırılarına sessiz

Van'da polis merkezine bombalı saldırı anı VİDEO

Elazığ Emniyet Müdürlüğü bahçesinde patlama VİDEO