AK Parti, Hoşab’da Seçim Ofisi'ni yoğun katılımla açtı!

Tanış, seçime yoğun bir tempo ile hazırlanıyor.

GÜRPINAR 26.02.2024 19:01:00 0
AK Parti, Hoşab’da Seçim Ofisi
Tarih: 26.02.2024 19:07

Yaptığı çalışmalar ile geçtiğimiz döneme damga vuran ve Van’da adından en çok söz ettiren belediye başkanlarından biri olan Gürpınar Belediye Başkanı ve yeni dönem AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, seçime yoğun bir tempo ile hazırlanıyor. 
İlçeye kazandırdığı kalıcı hizmetlerle vatandaşlar tarafından büyük takdir alan Tanış, Gürpınarlıların ilgisini görmeye devam ederken yeni dönemdeki seçim çalışmalarının yürüyeceği seçim bürosunun ikincisini Hoşab Mahallesinde açtı.
Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen seçim bürosunda konuşma yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullahat Arvas, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde destek istedi.
Başkan Hayrullah Tanış döneminde ilçenin gerçek anlamda belediyecilikle tanıştığını ifade eden Arvas, yerel ve merkezi iktidarın uyumu sayesinde birçok projenin hayata geçtiğini söyledi.
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray da 13 ilçe ve büyükşehir belediyesi AK Belediyecilikle buluşturmak için yoğun bir seçim maratonu yürüttüklerini belirtti.
Güray, “Yaklaşık 40 gündür yoğun bir seçim sürecindeyiz. Bizim tek bir derdimiz var bu memlekete hizmet etmek. Ötekileştirmeyeceğiz birleşeceğiz.” dedi.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ise Hoşab’ın önümüzdeki dönem Gürpınar gibi doğalgaz ile buluşacağını söyledi.
Başkan Tanış, “Hoşab halkı hizmetlerimizden memnun. 20 gündür sahadayız, evlerinize ve hanelerinize misafir oluyoruz. 5 yıllık hizmetlerimizden insanımız memnun, halkımızın gönlüne dokunmuşuz, yaşam alanlarını güzelleştirmişiz. Hoşab’ımızı ve çevre mahallelerimizin çok büyük kısmının parke, asfalt, tarımsal gibi birçok sorununu çözüme kavuşturduk. Gürpınar Belediyesini, halkın ve milletin belediyesi yaptık. Önümüzdeki dönemde Hoşabımız için çok büyük hayallerimiz var. Bunlardan biri doğalgaz. BOTAŞ ile yaptığımız protokol neticesinde 2024 yılı içerisinde ana hattın Hoşab’a gelmesi planlanıyor. 5 yıl içerisinde civar mahalleler dahil birçok yerleşim yerimize enerji vereceğiz. Ayağa Kalk Hoşab Projemizin 1. Etabını hayata geçirmiştik. Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem Hoşab’ımızı daha da güzelleştirecek proje ve eserlere imza atmaya devam edeceğiz. Hiçbir esnaf ve mülk sahibinin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz. Hoşab, bugün net bir şekilde güven ve istikrardan yana tavrını ortaya koymuştur. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı M. Garbi Erdoğan ise 31 Mart yerel seçimlerinde güçlü bir destek beklediklerini belirtti. Seçim bürosu vatandaşların, esnafların, STK temsilcileri ve muhtarların katımıyla açıldı.