ANTALYA VAN VAKFINDAN BÜYÜK JEST….

Antalya İlinde yaşayan Vanlıların, birlik beraberliklerini korumak, bir nebze de olsa gurbetteki Vanlıların sıkıntılarını gidermek için çaba harcayan Van Vakfı Antalya şubesi bu yıl büyük bir başarıya daha imza attı.

VAN 18.09.2022 14:13:00 2
ANTALYA VAN VAKFINDAN BÜYÜK JEST….
Tarih: 18.09.2022 14:35

Antalya İlinde yaşayan Vanlıların, birlik beraberliklerini korumak, bir nebze de olsa gurbetteki Vanlıların sıkıntılarını gidermek için yoğun çaba harcayan Van Vakfı Antalya şubesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Van Vakfı Antalya şubesi öğrencileri desteklemeye devam ediyor. Konu hakkında Van Vakfı Antalya Şubesi tarafından yapılan açıklamada "Bilindiği üzere, Antalya İlinde yaşayan Vanlı hemşehrilerimizin, birlik beraberliklerini korumak, bir nebze de olsa gurbetteki hemşehrilerimizin sıkıntılarını gidermek üzere 2006 yılı itibarıyla hizmet veren Van Vakfı Antalya şubesi bu yıl büyük bir başarıya daha imza atmış bulunmaktadır. 2020-2021 yılı eğitim öğretim yılında, Antalya ilinde ünivetsite okuyan ailesi dışarıda ikamet eden 47 öğrencimize burs imkanı sağlamıştır. 15.09.2022 tarihinde Van Vakfı Antalya Şube Başkanı Ayhan YILDIRIM Genel sekreter Selçuk ünsal ve Fikret Durmaz, Fesih Tamince, A.Hulki Tuncer, Fesih Avcı, T.Demir Durar, Emir Gündal, Mahmut Kirman, Fatih Nalbantoğlu, Alper Bişkin, Sedat Tamgüler, Selim Özkol, Neslihan Yalçın, Zeyyad Orhan, Çetin Atlas, Muammer Uruk, Encümen Bayram, Şahin Zorer yönetim kurulu 2022-2023 öğretim yılında Vanlı öğrenci gençlerimize imkanlar dahilinde barınma,konaklama,hasta yakınlarına imkanların sunulması ayni va nakti yardımın yanı sıra 65 öğrencimize yönetim kurulu olarak burs verilmesini uygun görmüştür. Tüm burs giderlerini yönetim kurulunu oluşturan Vanlı saygıdeğer iş adamlarımız ve hatırı sayılır hemşehrilerimiz karşılamıştır. Bu jestlerinden ve duyarlı hareketlerinden dolayı Vanlı hemşehriler olarak şükranlarımızı sunarız" ifadeleri kullanıldı.


Suat çelik
18.09.2022 20:42:59
Böyle güzel başarılara imza atan emeği geçen tüm yönetim kurulunu kutluyorum.Gelecek için gençlerimize umut oldukları için tebrik ve başarıların devamını dilerim.Ayrıca kaleme alan insanların başarılarını dile getiren basın mensubu arkadaşları canı günülden kutluyorum

Emire tatlioglu
19.09.2022 01:27:04
Ayhan bey muhteşem bı insan sadece öğrencilere burs vermekle kalmiyo diyer şehirlerden zemzem bünyesi altında çalışan tüm çalışanlarının sıkıntılarla yakından ilgilenip sorunları bilgisi dogrultusunda halletmeye sorunlariyla yakından ilgilenen herşeyden önce insana önem veren bı insandir BASARİLAR DİLİYORUZ