BAHÇESARAY GÜZELLEŞİYOR

Bahçesaray'ın yol konforunu arttıracak üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

BAHÇESARAY 13.09.2022 16:17:00 0
BAHÇESARAY GÜZELLEŞİYOR
Tarih: 13.09.2022 16:19

Bir yandan kırsal yerleşim alanlarında Belediyemizce başlatılan kilitli parke taşı uygulama çalışmaları devam ederken diğer yandan Başkanımız Sn. Meki Arvas'ın girişimleri sonucunda Karayolları Bölge Müdürlüğünden tedarik edilen sıcak asfalt Belediyemiz ile Van Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından İlçe merkezi yollarına uygulamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Meki Arvas; Bahçesarayımıza yakışır yollar yapmaya devam ediyoruz.

Göreve geldikten bu yana Hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyor ve imkan çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz İlkbahar ve Yaz aylarında ilçemizin sınırları içerisinde bulunan köylerdeki arazi yollarında yaptığımız düzeltme çalışmaları, köy ve ilçe merkezimizde yaptığımız parke taş, sathi ve sıcak asfalt çalışmalarımız oldu ve çalışmalarımız sonbaharda da halen devam etmektedir.

Bahçesaray Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere destek veren Sn. Valimiz başta olmak üzere Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreterimize, İlçe Kaymakamımıza Karayolları Bölge Müdürümüze, Van Büyükşehir Belediyesi Bahçesaray Şefi ve ekibine teşekkürler ederim. Dedi. 

Video geliyor...