Başkan Akdeniz'den teşekkür mesajı

Hizmet-İş Sendikası Van Şube Yönetimi teşekkür mesajı yayınladı.

VAN 18.11.2022 13:30:00 0
Başkan Akdeniz
Tarih: 18.11.2022 14:17 Güncelleme: 18.11.2022 14:17

Hizmet-İş Sendikası Van Şube Yönetimi Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, çeşitli belediye başkanları ve kaymakamlara teşekkür mesajı yayınladı.

Çeşitli Belediyeler ile ek protokol anlaşmaları yaparak çalışanların ücretlerinde iyileştirme yapıldığı belirtilen teşekkür mesajında "Hizmet-iş sendikası Van Şube Başkanlığı olarak Temmuz ayında artan enflasyon oranların etkisi ile üyelerimizin ücretlerinde iyileştirme çalışmaları hazırlıklarını tamamlayarak Van büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tuşba Belediyesi, Erciş Belediyesi, Gürpınar Belediyesi, Gevaş Belediyesi, Çatak Belediyesi, Başkale Belediyesi, Muradiye Belediyesi, Özalp Belediyesi, Saray Belediyesi ve Bitlis Adilcevaz Belediyesinde ek protokol anlaşmaları yaparak çalışanların ücretlerinde iyileştirme yaptık.

Eylül ayında kamu çerçeve ek protokolü ile çalışanların yemek ücretlerinin 55.00 TL’ye çıkarılması neticesinde Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası genel başkanımız Sayın Mahmut Arslan’ın çabaları ile belediye ve iştirakleri de bu kapsam içine alındı. Sendika olarak çalışmalarımızı hazırlayıp Van Büyükşehir Belediyesi, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tuşba Belediyesi, Erciş Belediyesi, Gürpınar Belediyesi, Gevaş Belediyesi, Çatak Belediyesi, Başkale Belediyesi, Muradiye Belediyesi, Bahçesaray Belediyesi, Özalp Belediyesi, Saray Belediyesi ve Bitlis Adilcevaz Belediyesi, Ovakışla Belediyesi, Aydınlar Belediyesi ve Ahlat Belediyelerinde yemek yardımları için ek protokol imzalarını attık.

Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Ozan Balcı'ya, Genel Sekreter Sayın Mehmet Fatih Çelikel Bey'e, Vaski Genel Müdürü Sayın Ülker Cem Kaplan'a, Tuşba Belediye Başkanı Sayın Salih Akman'a, Gürpınar Belediye Başkanı Sayın Hayrullah Tanış'a, Çatak Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Şeylan'a, Gevaş Belediye Başkanı Sayın Murat Sezer'e, Bahçesaray Belediye Başkanı Sayın Meki Arvas'a, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu'na, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa Çelik'e, Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Muhammed Emin Nasır'a, Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Yunus Ataman'a, Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Melih Aydoğan'a, Ahlat Belediye Başkanı Sayın Abdulalim Mümtaz Çoban'a, Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy'a, Aydınlar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Arif Tusun'a ve Ovakışla Belediye Başkanı Sayın Abdurrahim Altındal'a Hizmet-İş Sendikası Van Şube Yönetimi adına teşekkürlerimizi arz ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.