Başkan Kaya, Kenya Kakuma Kampı'na gitti

Başkan Kaya, Kenya Kakuma Kampı'na gitti

VAN 15.06.2024 10:38:00 0
Başkan Kaya, Kenya Kakuma Kampı
Tarih: 15.06.2024 10:39

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya; Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfının organize ettiği Kenya Kakuma Kampı 2024 Kurban Organizasyonunda hizmet etmek üzere Kenya'ya gitti.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfının her yıl düzenlediği Vekâlet ile Kurban Organizasyonunun bu yılki Kenya Kakuma Kampı ayağına, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya da katılım sağladı.

Kaya, gazetemize yaptığı açıklamada; "Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfımız, her yıl mazlum coğrafya da yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz için organizasyonlar tertip etmektedir. Dili, ırkı, rengi ve mezhebi farketmeksizin nerde bir mazlum varsa yanında olmayı kendine şiar edinen Alperen Ocakları, bu yıl nasip olursa Afganistan, Kenya, Kırgızistan, Türkmendağı ve Yurtiçi olmak üzere toplamda beş ayrı bölge de Kurban Organizasyonugerçekleştirecektir. Bizler de nasip olursa bu yıl Kenya Kakuma Kampında tertiplenen 2024 yılı kurban organizasyonunda hizmet etmeye çalışacağız. Kurban vekâletlerini aldığımız bütün kardeşlerimizin emanetini, Allah'ın izni ve iradesi ile Alperen güvencesi ile mazlumlara ulaştıracağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak kılsın ve rızasına uygun iş yapabilmeyi bizlere nasip etsin niyazı ile bütün Alem-i İslam'ın kurban bayramını tebrik eder, Kurbanlarının kabul olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR