Çatak Belediyesi'nden deprem bölgesine konteyner desteği…

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Çatak Belediyesi tarafından temin edilen konteyner evler, konteyner alanlarına teslim edildi.

ÇATAK 28.03.2023 11:23:00 0
Çatak Belediyesi
Tarih: 28.03.2023 11:25

Çatak Belediyesi, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların yaralarını sarmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temel ihtiyaçların ardından, barınma sorununa çözüm olmak için temin edilen konteynerler Malatya'ya ulaştırdı.

Başkan Şeylan, depremden etkilenen vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kamu kurumları ve vatandaşların el birliği ile çalıştığını belirterek barınma konusunda da elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini belirterek, "Çatak Belediyesi olarak depremin ilk gününden itibaren yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Deprem anından itibaren tüm imkânlarımızı bölge için seferber ettik. Yaşanan deprem felaketinin ardından ilçemizdeki tüm kurum, kuruluşlar ve vatandaşlarımız ile birlikte dayanışma içinde hareket ettik. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Bugüne kadar elimizden geleni yaptık bu günden sonra da deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız devam edecek. Depremde hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur