Tarih: 23.10.2024 21:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ Terör Saldırısına Sert Tepki: 'Kirli Eller Kırılacak!'

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) Kahramankazan, Ankara'da yapılan terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Olayda dört kişinin hayatını kaybettiği, on dört kişinin ise yaralandığı belirtildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SALDIRIYI KINADI

Kazan'da gerçekleştirilen BRICS Zirvesi'nin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşmelerin yanı sıra Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı. Erdoğan, bu saldırının Türkiye'nin güvenliği ve huzurunu hedef aldığını vurgulayarak, "Tam Bağımsız Türkiye idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırı" dedi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KESİN MESAJ

Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, terör eyleminin Türk savunma sanayisinin bir kuruluşu olan TUSAŞ'ın faaliyetlerine yönelik olduğuna dikkat çekti. Cumhurbaşkanı, "Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye'ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır" dedi ve terör tehditleriyle mücadelenin azim ve kararlılıkla süreceğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —