Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’dan Vangölü TV’ye ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Vangölü TV’yi ziyaret Eden Edremit Belediye Başkan’ı Av. İsmail Say, yapılan çalışmalar ve yaşanan gelişmeler ile ilgili Vangölü TV Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Türk ile sohbet etti.

VANGÖLÜ TV 4.01.2023 18:16:00 0
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’dan Vangölü TV’ye ziyaret
Tarih: 04.01.2023 18:16 Güncelleme: 04.01.2023 23:59

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Gelecek hafta Edremit Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarının anlatılmak üzere düzenleyecekleri toplantıya da davet eden Başkan Say, Vangölü TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. 

Say açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Bugün Vangölü TV ekibini ziyaret etik. Televizyon ekibinin yeni yıllarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca önümüzdeki hafta kutlanacak olan Gazeteciler Günü kapsamında sizleri de ziyaret ettik. Hem yerel medyada, hem de ulusal medyada faaliyet gösteren dostlarımızı fırsat buldukça ziyaret edip görüşüyoruz, kentimiz, bölgemiz ve genel konuları istişare ediyoruz, çalışmalarımız hakkında bilgiler paylaşıyoruz. 

CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILINDA ÖZVERİLİ HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Hem Vangölü TV ekibinin, hem de Vangölü TV’yi izleyip takip eden izleyicilerin yeni yılın tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında da özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı olarak tanımlanan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülkemize bölgemize ve memleketimize inşallah hayırlar getirir. 

Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, birlik ve beraberlik içerisinde tüm paydaşlarımızla birlikte güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

3,5 YILLIK HİZMETLERİMİZİ ANLATACAĞIZ

Basın yayın kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlerle bir taraftan istişarelerde bulunuyoruz, diğer taraftan da yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. Bu kapsamda Ocak ayı içerisinde göreve geldiğimiz günden bu yana geçen üç buçuk dört yılık belediye olarak yaptığımız faaliyetlerin neler olduğunu ve 2023 yılı içerisinde yapmayı planladığımız faaliyetleri anlatacağımız bir toplandı düzenleyeceğiz.  Şimdiden sizleri toplantımıza davet ediyoruz”

Vangölü TV ziyaretine Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan ve Basın Yayın Müdürü Serkan Aslan da katıldı. 

Kaynak: Vangölü TV