Erdem Seçgin'le yola devam…

Erdem Seçgin'le yola devam…

VAN 24.07.2024 10:55:00 0
Erdem Seçgin
Tarih: 24.07.2024 10:58

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Transfer hareketliliğinin devam ettiği Vanspor'da iç transferde Erdem Seçgin'le de yeniden anlaşma sağlandı.

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren ve bu kapsamda Teknik Direktör Tahsin Tam ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bu kapsamda daha önce iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna katmıştı.

Kırmızı- Siyahlı ekip, son olarak geçtiğimiz sezon İstanbulspor'dan kiralanan ve Vanspor formasıyla önemli işlere imza atan Erdem Seçgin'le yeniden anlaşma sağlandı. Erdem Seçgin'le birlikte iç transferde 10, dış transferde ise şu ana kadar 7 isimle anlaşan Van temsilcisi, bir çok futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Van temsilcisi, bu kapsamda birçok futbolcuyla da temas halinde.

Şu ana kadar iç ve dış transferde 17 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Son olarak iç transferde orta saha oyuncusu Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan ve orta sahada önemli bir eksikliği kapatan Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde görüşme halinde olduğu futbolcuları bitirmesi bekleniyor.

Eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Vanspor, bu kapsamda Tahsin Tam'ın talebi doğrultusunda birçok futbolcuyla temalarını sürdürüyor.

Erdem Seçgin'in transferiyle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen başarılı futbolcu Erdem Seçgin ile yeniden anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda futbolcumuz Erdem Seçgin'e başarılar diler, camiamız için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 37 resmi maçta forma giyen Erdem Seçgin, bu periyotta 2 gol atıp, 5 asist katkısında bulundu. 2 bin 760 dakika sahada kalan orta saha oyuncu, bu süreçte 3 sarı kart gördü.

ERDEM SEÇGİN KİMDİR?

2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve futbola Beşiktaş Altyapısı'nda başlayan Erdem Seçgin, Beşiktaş U16, U17, U19, U21, takımlarında forma giydikten sonra, Ümraniyespor'a transfer oldu. Bir sezon burada forma giyen Erdem, daha sonra tekrar Beşiktaş U19 takımına geri döndü.

Bir sezon sonra İnegölspor'a kiralanan genç futbolcu, daha sonra İstanbulspor'a transfer oldu. Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, bu sezon Vanpor formasını terletecek.

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Erdem Seçgin, 17 gol atıp, 7 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 13 sarı kart gördü. On numara, orta saha sağ ve merkez orta sahada görev yapabilen 10 bin 979 dakikada sahada aldı.

2022-2023 futbol sezonunda Isparta 32 Spor'da da forma giyen genç yıldız, 34 resmi maça çıkarken, bu periyotta 2 gol katkısında bulundu. Erdem geçtiğimiz sezon 2 bin 464 dakika süre aldı.

Geçtiğimiz sezon ise Vanspor formasıyla 37 resmi maçta forma giyen Erdem Seçgin, bu periyotta 2 gol atıp, 5 asist katkısında bulundu. 2 bin 760 dakika sahada kalan orta saha oyuncu, bu süreçte 3 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ