Gençer'den Vanlılara Destek Çağrısı: Vanspor - 'Elazığspor Maçında Stadyumda ve Yanımızda Olun'

Gençer'den Vanlılara Destek Çağrısı: Vanspor - 'Elazığspor Maçında Stadyumda ve Yanımızda Olun'

VAN 18.09.2024 22:28:00 0
Gençer
Tarih: 18.09.2024 22:29

Vanspor 2. Başkanı Veysi Gençer yaptığı açıklama ile Vanlılara "Pazar günü Elazığspor karşısında Ruhunuzla yanımızda olun" diyerek stadyuma davet etti.

VANSPOR İKİNCİ BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Van Spor Futbol Kulübü 2. Başkanı Veysi Gençer Vanlı taraftarlara seslenerek, Pazar günü kendi evimizde Elazığspor ile yapacakları maç için coşkulu destek istedi. Gençer, yeni sezonda ilk defa taraftarlarının enerjisini yanlarında hissedecekleri bu maçın heyecanını dile getirdi.

BÜYÜK MAÇ ÖNCESİ TAKIMA DESTEK ÇAĞRISI

"Van'ın değerli halkı! İlk maçı seyircisiz oynadık ve ardından iki haftalık deplasman mücadelesinin ardından nihayet evimizdeyiz" diyen Gençer, Van Spor'un taraftarın desteğiyle tarih yazacağını belirtti. Takımın Elazığspor ile yapacağı karşılaşmayı sadece bir maç olarak görmek yerine, zafer yolculuğuna çıkış noktası olarak nitelendirdi. Gençer, taraftarların bu yolculuğun en önemli parçası olduğunun altını çizdi.

ŞEHİRLERİN BİRLİKTELİĞİNİN SERGİLENECEĞİ ŞÖLEN

Tüm ailelerin yanı sıra STK temsilcileri, iş insanları ve kent yöneticilerinin tribünlerde yerini alması çağrısı yapan Gençer, bu birliktelik sayesinde takımın daha da güçleneceğine inandığını vurguladı. Ayrıca taraftar gruplarına hitaben yapılan çağrıda, bayraklar ve marşlar ile stadın coşkusunu artırmaları istendi.

VANSPOR'UN ZAFERİNE ORTAK OLMAK

"Bu şehir, bu takım, bu taraftar bir araya geldiğinde zafer kaçınılmaz" diyen Gençer, tribünlerden gelecek destekle Van Spor'un bu büyük zaferine tüm şehrin tanıklık etmesi gerektiğini ifade etti. Veysi Gençer, tüm Vanlıları aileleri ve çocuklarıyla birlikte bu önemli maça davet ederek, Pazar günü stadyumda birlikte tarih yazılacağının altını çizdi.

"PAZAR GÜNÜ STATTA TARİH YAZACAĞIZ"

Pazar günü statta tarih yazacaklarını belirten Gençer açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Van’ın değerli halkı! İlk maçı seyircisiz oynadık, ardından iki hafta deplasman mücadelesi verdik, artık evimizdeyiz ve sizleri çok özledik. Şimdi şehrimiz için kenetlenme, Van Spor’umuz için birlik olma zamanı! Bu pazar, saat 15:30’da, Van’ın kalbi stadımızda takımımız Elazığspor ile bir araya gelecek. Bu büyük maçı sadece bir mücadele değil, Van Spor’umuzun zaferle taçlanacak yolculuğunun başlangıcı olarak göreceğiz. Bu yolculuğun en önemli parçası sizsiniz!

Tüm Van halkını, aileleriyle beraber bu büyük karşılaşmaya davet ediyoruz. Çocuklarımızla, eşlerimizle, dostlarımızla stadyumu dolduralım, Van Spor’umuzu coşkuyla destekleyelim.

Bu sadece bir maç değil, Van’ın gücünü, birlikteliğini tüm Türkiye’ye göstereceğimiz bir şölen olmalı. Hep birlikte, tek yürek olarak takımımızın yanında olalım. Her tezahürat, her alkış, sahada bir adım daha öne geçmemizi sağlayacak.

Kentimizin Valisinden Büyükşehir Belediye Başkanına, Emniyet Müdürümüzden kurum amirlerimize, STK temsilcilerimizden iş insanlarımıza kadar herkese çağrıda bulunuyoruz. Şampiyonluk yürüyüşüne çıktığımız bu dönemde sizlerde tribünlerdeki yerinizi alın ve gücümüze güç katarak bu zafere tanıklık edin.

Kara Kobralar, Gölkentliler ve Van’ın tüm yiğit taraftarları; Bayraklarımızla, marşlarımızla tribünleri coşturalım! Van’ın ruhu sahada yankılansın.

Bu şehir, bu takım, bu taraftar bir araya geldi mi, zafer kaçınılmazdır!

Haydi Van! Ailelerimizle, çocuklarımızla, coşkuyla tribünlerde yerimizi alalım ve Van Spor’umuzun bu büyük zaferine hep birlikte tanıklık edelim!

Bu pazar, stadyumda birlikte tarih yazacağız!

En derin sevgi ve saygılarımla..."