Savcı Sayan; Kılıçdaroğlu suikastlar olacak diye yalan söylüyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi suikastler düzenlenecek ididasını Vangölü TV’ye verdiği özel açıklamasında değerlendirdi.

GÜNDEM 16.10.2021 13:41:40 0
Savcı Sayan; Kılıçdaroğlu suikastlar olacak diye yalan söylüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kadim Aşiretler Federasyonu’nun kuruluşunun 5. Yılı münasebetiyle Van’da düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantı öncesinde Vangölü TV’ye önemli açıklamalarda bulunan Sayan, Kılıçdaroğlu’nun siyasi suikastler yapılacak iddiasını da değerlendirdi.

Savcı Sayan Vangölü TV’ye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üst düzey siyasilere suikast düzenlenecek iddiası ile yalan söylüyor. Türkiye’nin gündemini çarpıtmak Türkiye’de kaos oluşturmak ve kirli planlarını devreye sokmak isteyenler,  “üst düzey siyasetçilere  suikast düzenlenecek” şeklindeki yalanlarını Kemal Kılıçdaroğlu’na söyletiyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’nu kullanarak söylettikleri “üst düzey siyasilere suikast düzenlenecek” yalanı ile Türkiye’de kaos ve istikrarsızlık oluşturmak, huzurumuzu bozmak istiyorlar.

Gündemi çarpıtmak isteyen üst akıl emretti ve Kemal Kılıçdaroğlu da emri yerine getiriyor. Yarın olası bir durumda da ben demiştim neden tedbir alınmadı diyerek kirli ve karanlık kaos planlarını sürdürmek istiyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu üst aklın değil halkın hizmetinde olmalı.

Kaynak: Vangölü TV

Detaylar:18.30 Vangölü TV haftasonu haberlerinde