Tarih: 22.10.2024 00:16

Günler Sonra Sevinç: Elazığ'dan Kayıp Süleyman Yetik Van'da Sağ Bulundu!

Facebook Twitter Linked-in

KAYIP ÇOCUK SAG SALIM BULUNDU

Van'da ailesinin ve güvenlik güçlerinin günler süren endişeli bekleyişinin ardından, 16 yaşındaki lise öğrencisi Süleyman Yetik sağ salim bulundu. İçleri ısıtan bu haber, Yetik ailesine büyük bir sevinç ve rahatlama yaşattı.

AİLENİN KAYIP İHBARI ÜZERİNE BAŞLATILAN ARAMA ÇALIŞMALARI

Elazığ'da yaşayan ve okula gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönemeyen Süleyman Yetik'ten günlerdir haber alınamıyordu. 16 Ekim Çarşamba gününden itibaren ailesinin ulaşamadığı genç için kayıp ihbarında bulunuldu. Talihsiz çocuğun Pazartesi ve Salı günü de okula gitmediği ortaya çıktı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN TİTİZ ÇALIŞMALARI SONUÇ VERDİ

Polislerin yaptığı titiz çalışmalar, Yetik'in Van'ın Hozat garajında görüldüğünü ortaya çıkardı. Buradan Van otogarına gittiği saptanan Yetik'in en son Özalp yönüne bir araca binerken görüldüğü tespit edildi. Ancak bir süre daha herhangi bir izine rastlanamadı.

BİR UMUT IŞIĞI OLARAK POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ MÜCADELE VERDİ

Aramaların yoğunlaştığı bir dönemde, polis ve jandarma ekipleri, genç Yetik'i bulmak için gösterdikleri olağanüstü çabayla aileyi umutlandırdı. Sonunda Süleyman Yetik sağ salim olarak bulunarak Elazığ'daki ailesine, hasretle bekledikleri evlatlarına kavuşturuldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —