Gürpınar Belediyesi’nden karla mücadele çalışması

Van’ın Gürpınar Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından kar küreme ve temizleme çalışmalarına başladı.

GÜRPINAR 9.01.2023 17:00:00 0
Gürpınar Belediyesi’nden karla mücadele çalışması
Tarih: 09.01.2023 17:05

İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına çalışma yürüten ekipler, iş makinaları yardımıyla gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan belediye ekipleri, yayalar için de meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, İlçede etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin gece gündüz demeden sahada olduklarını belirterek, “Yolların kapanmaması ve vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için gerekli plan ve programlarımızı hazırladık. Dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına başladı. Zorlu coğrafyada vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için ekiplerimiz 7/24 hazır. Allah’ın izniyle de kış boyunca çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.