Gürpınar Belediyesi’nden çiftçilere arpa desteği

Van’ın Gürpınar Belediyesi Toprak Mahsulleri Ofisince dağıtılacak olan 950 ton sertifikalı arpayı çiftçilere ulaştıracak.

GÜRPINAR 18.03.2022 10:15:43 0
Gürpınar Belediyesi’nden çiftçilere arpa desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her fırsatta çiftçilere olan desteklerini sürdüren Gürpınar Belediyesi üreticinin yüzünü güldürmek için kollarını sıvadı.

İlçede bulunan kayıtlı çiftçilere dağıtılacak 37 tır arpanın nakliyesini için talimat veren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, arpanın 21- 22 mart tarihlerinde Toprak Mahsulleri Ofisinde çiftçilere dağıtılacağını söyledi.

Başkan Tanış, çiftçiler için bütün imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Toprak Mahsulleri Ofisi ile işbirliğine gidilerek nakliye operasyonunun sorumluluğunu aldıklarını söyleyen Başkan Tanış, “İlçemizin tarımsal verimliliğini arttırmak için ilgili kurumlarımızın işbirliği ile projeler ve çalışmalar üretmeye devam ediyoruz. Şimdi de Toprak Mahsulleri Ofisi ile birlikte ilçemiz çiftlerine 950 ton sertifikalı arpayı ulaştıracağız. Yeter ki çiftçilerimiz üretsin, rahatlasın, üretim Gürpınarımızın topraklarında gerçekleşsin. Biliyoruz ki salgın sürecinde çiftçinin ve üreticinin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bunu tüm dünya görmüş oldu. Devlet yetkilerimiz de bu süreçte çiftçiyi desteklemeye devam ediyor. Bizde çiftçilerimizin girdi maliyetlerinden etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.