Gürpınar’da asfalt çalışması sürüyor

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları ilçenin birçok mahallesinde aralıksız devam ediyor.

GÜRPINAR 16.10.2023 12:38:00 0
Gürpınar’da asfalt çalışması sürüyor
Tarih: 16.10.2023 12:48

Merkezi yerleşim yerlerinin yanı sıra en ücra mahalle ve mezraların yol bakım ve onarım çalışmalarını da sürdüren belediye ekipleri, bu kapsamda Çörekli Mahallesi mahalle içi yollarını BSK sıcak asfaltla buluşturdu.

Daha modern bir Gürpınar’ın inşa ve ihyası için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, vatandaşlarla gönül birliği içerisinde hizmet kalitelerini her geçen gün artırdıklarını kaydetti.

Başkan Tanış, “İlçemizin her anlamda gelişmesi için zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bugünde Çörekli Mahallemizin mahalle içi yollarını sıcak asfalt ile kapladık. Belediye öz kaynağımızla gerçekleştirdiğimiz bu çalışma sayesinde vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık. Mahallemize ve tüm Gürpınarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çörekli Mahalle Muhtarı Fahrettin Sönmez ise mahallenin Başkan Tanış döneminde hizmetle buluştuğunu kaydetti.

Sönmez, “Bunca yıldır hizmet bize yeni geldi. Eskiden bu yollar çamurdan geçilmiyordu. Şimdi tertemiz asfalt ile kaplandı. Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.