Gürpınar'da hizmet atağı sürüyor

Gürpınar ilçesinde 3 yılda, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan çalışmalara eş değer bir çalışma ve yatırım sergileyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, durmadan hizmet etmeye devam ediyor.

GÜRPINAR 18.08.2022 09:38:00 0
Gürpınar
Tarih: 18.08.2022 09:41

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Gürpınar ilçesi, Başkan Hayrullah Tanış ile her gün yeni bir hizmete, yeni bir yatırıma kavuşuyor.

İlçenin gerek altyapı, gerek asfalt ve parke taşı döşemesi, gerekse istihdam, tarım ve hayvancılığın yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da önemli çalışmalara imza atan Başkan Tanış, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Yaz mevsimi ile birlikte köylerde asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları hız kazanırken, Başkan Tanış yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

İlçenin AkpınarÇavuştepe ve Yolaşan mahallelerinden sonra eski ilçe merkezi olan Kırkgeçit Mahallesi de  sıcak asfalt ile buluştu.

Burada yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Tanış, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşları dinleyen, onlarla sohbet eden Başkan Tanış, en yakın zamanda da Kırkgeçit Mahallesi'nde parke taşı çalışmasını yapacaklarını dile getirdi.

"YOL MEDENİYETTİR"

Çalışmalar hakkında bilgi veren Tanış, "Yol medeniyettir anlayışıyla mahallelerimizi, cadde ve sokaklarımızı gerek kilitli parke taşı gerekse de sıcak asfalt kaplama ile modern hale getiriyoruz. Kırsal mahallelerdeki ulaşım ve yol sorununu 3 yılda yaptığımız önemli çalışmalar ile büyük ölçüde giderdik. İnsanımıza en güzel çalışmaları sunmak amacıyla durmadan hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Mahalle sakinleri de yollarda daha önce toz ve çamur nedeniyle zorluk yaşadıklarını belirterek asfalt çalışmalarıyla bu sorunun ortadan kalktığını ve yollarının daha güzel olduğunu ifade ettiler.

Başkan Hayrullah Tanış'a yapılan hizmetlerden ötürü çok teşekkür ettiklerini belirten mahalle sakinleri, Gürpınar'ın yapılan çalışmalarla çehresinin değiştiğini dile getirdiler.