Gürpınar’da parke taşı çalışmaları sürüyor

Gürpınar’da parke taşı çalışmaları sürüyor

GÜRPINAR 13.11.2023 11:51:00 0
Gürpınar’da parke taşı çalışmaları sürüyor
Tarih: 13.11.2023 11:53

Gürpınar Belediyesi tarafından mahalle içi yolların daha modern görünüme kavuşması için sürdürdüğü kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen parke taşı çalışmaları kapsamında Hoşab Mahallesinde yer alan sokaklar toz ve çamurdan kurtuldu.

İlçenin modern bir görünüme kavuşması için dört bir yanda çalışma yürüten belediye ekipleri, 2 milyon metrekare aşkın parke taşı çalışmasıyla ilçede yeni bir rekora imza attı.

Planlamalar çerçevesinde Gürpınar’da değişim ve dönüşüm çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini ifade eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde gerek asfalt gerekse kilitli parke döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hoşab Mahallemizde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Parke taşı çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Vatandaşımızı toz ve çamurdan kurtararak daha modern yollara kavuşturmanın sevinci içerisindeyiz. Tüm bu çalışmalar daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gürpınar için” ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Aydın Gezgen ise yapılan yeni yollar ile ulaşım imkânlarının kolaylaştığını belirtti.

Yollarının toz ve çamurdan kurtulmasını memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Muhtar Aydın, Başkan Tanış’a mahallesini hizmetlerle buluşturduğu için teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Metin Karabulut ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Tanış’a teşekkür etti.

Yıllardır bu tür hizmetleri beklediklerini kaydeden Karabulut, yeni yapılan yollar ile mahallenin bambaşka bir görünüme kavuştuğu söyledi.

VAN BÖLGE GAZETESİ