Başkan Vekili Aydın'ın mahalle toplantıları sürüyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için mahalle toplantılarını sürdürüyor. Daha önce kırsal mahallelerde yapılan mahalle toplantılar?

İPEKYOLU 1.06.2022 12:11:27 0
Başkan Vekili Aydın'ın mahalle toplantıları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Serhat Mahallesi muhtarı İdris Aydın ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vekili Aydın, Başkan Yardımcıları, alt yapı kuruluş temsilcileri ve birim müdürleri ile talepleri yerinde dinledi. Aydın, dile getirilen talepleri mahalleyi dolaşarak ihtiyaçları yerinde tespit edip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ilgili birim müdürlerine sorunların giderilmesi konusunda talimat verdi.

Tüm mahallelerde halk toplantılarının mutad şekilde devam edeceğini ve hiç bir ihtiyacın gözden kaçmaması ve tüm taleplerin doğru değerlendirilerek eksiksiz karşılanması amacıyla bu toplantılara başlandığını belirten Aydın; “İhtiyaçları, sıkıntıları yerinde incelemelerle dinledik, hem mahalle sakinlerimizden ve muhtarımızdan hem de müdürlerimizden bilgi alıp gözlemleme fırsatı bulduk. Toplantıda dile getirilen görüş ve öneriler için mahallelimize çok teşekkür ediyorum, talepler programa alındı, en kısa zamanda sonuçlanacak” dedi.

Başkan Vekili Aydın'ın mahalle toplantıları sürüyor