İpekyolu SEM’in 159 öğrencisi önemli bölümlere yerleşti

İpekyolu Belediyesi tarafından hizmet veren Sürekli Eğitim Merkezi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında TYT-AYT-YDT Sınavlarında büyük başarı elde ederek toplamda 159 öğrenciyi hayalleriyle buluşturdu.

İPEKYOLU 18.08.2022 15:47:00 0
İpekyolu SEM’in 159 öğrencisi önemli bölümlere yerleşti
Tarih: 18.08.2022 15:48

 İlçede özellikle özel dershanelere gitme imkanı bulamayan öğrencilerin önemli eğitim duraklarından biri olan İpekyolu Sürekli Eğitim Merkezi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli uzman eğitmen kadrosuyla öğrencilerin hayallerine umut olmaya devam ediyor.

  Konu anlatımları, etüt saatleri, deneme sınavları, bire bir soru çözümü ve anlatımlarının yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlayan merkez bu yıl da başarının üzerine başarı kattı.

  YKS Sınavları’nda başarı elde eden ve kazanan öğrencileri tebrik eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Bu yıl çok başarılı öğrencilerimiz vardı hepsini teker teker tebrik ediyorum. Emek veren hocalarımıza da teşekkür ediyorum ve umuyorum ki; bu yıl daha çok öğrenciyi üniversiteli yapacağız. Buraya gelen öğrencilerimiz belediyemizce tahsis edilen tüm imkanlardan ücretsiz olarak faydalanıyor. Dershane hizmeti, etüt, soru çözümü, kaynak temini ve deneme sınavları hizmetleri veriliyor. Bire bir soru çözümleri yapılıyor. Ayrıca yine belediyemizce organize edilen sosyal kültürel faaliyetlere katılan öğrenciler yoğun ders temposunun yanı sıra sosyalleşerek keyifli ve güvenli bir ortamda zaman geçiriyorlar. Ben tekrardan kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

  Belediye tarafından hizmet veren eğitim merkezinde kurs gören öğrenciler; Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Mühendislik, Mimarlık ve Öğretmenlik gibi bölümlerinin yanı sıra birçok başarılı bölüme ve üniversiteye yerleşerek gelecekteki mesleklerine bir adım daha yaklaşmanın mutluluğuyla İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a ve eğitim merkezindeki öğretmenlerine teşekkür ettiler.