İsa Baltacı, Vanspor'dan sessiz-sedasız ayrıldı

Vanspor'un, yaklaşık olarak 20 gün önce anlaştığı ve antrenmana çıkardığı İsa Baltacı, sessiz-sedasız bir şekilde Vanspor'dan ayrılarak, Diyarbekirspor'a imza attı.

VAN 5.08.2022 10:18:00 0
İsa Baltacı, Vanspor
Tarih: 05.08.2022 10:22

Yaklaşık 20 gün önce Vanspor'a transfer olan ve ön protokol imzalanan İsa Baltacı, önceki gün sessiz-sedasız bir şekilde Vanspor'dan ayrılarak, Diyarbekirspor'a imza attı. Yeni yönetimin seçilmesi ile tüm gözlerin çevrildiği Vanspor'da, hareketli günler yaşanıyor.

Yarın Van'da toplanacak olan ve 7 Ağustos'ta Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek olan Vanspor'da, tüm gözler transfere çevrildi. Van'daki kampın tamamlanmasının ardından daha önce yönetim belirsizliği nedeniyle ön protokol yapılan futbolcularla görüşmeler sürerken, 20 gün önce Vanspor'la ön protokol imzalayan İsa Baltacı'nın takımdan sessiz-sedasız bir şekilde ayrılması, büyük tepkilere neden oldu.

"BU TÜR FUTBOLCULAR VANSPOR'UN İMAJINI ZEDELİYOR"

Vanspor'lu taraftarlar sosyal medyada İsa Baltacı'ya bu davranışından dolayı büyük tepki göstererek, "Bugün aldığımız son dakika haberi teknik olarak çok üzmese de imaj olarak kulübümüze büyük bir tahribat yaratmıştır. Yaklaşık 20 gündür Van da bulunan 3.lig topçusu İsa Baltacı bugün itibariyle Diyerbekirspor'a imza atmıştır. İsa Baltacı, Vanspor markasını da kullanarak kendine takım buldu. İsa Baltacı gibi Vanspor'da oynaması imkansız bir oyuncunun yiyip, içip, 20 gün antrenman yaparak takım bulduğunda elini kolunu sallayarak gitmesi doğru değil. Kulübünün manevi değerlerine hakaret etmiştir. Bu tür futbolcular Vanspor'un imajını zedeliyor. Futbolcunun bu ahlak dışı tutumu bizleri üzmüştür. Diyarbekirspor'un 20 gün önce anlaştığı ve 20 gündür antrenman yaptırdığı futbolcuyu alması etik olmamıştır" ifadelerine yer verdiler.

İSA BALTACI KİMDİR?

1997 Kahramanmaraş doğumlu olan İsa Baltacı, futbola Kahramanmaraşspor'da başladı. Sırasıyla Dersimspor, Kahramanmaraşspor, Kozanspor ve Karaköprü Belediyespor formalarını terletti.

Futbol kariyerinde 99 resmi maça çıkan ve 3 gol katkısında bulunan İsa Baltacı, bu süre zarfında 5 bin 707 dakikada sahada kalmayı başardı. Sol bek mevkiinde oynayan Baltacı, kariyerinde 14 sarı kart gördü. Geçtiğimiz sezon Karaköprü Belediyespor'da top koşturan Baltacı, 32 maçta forma giydi.