Saim Güven, AK Parti'den Edremit için adaylık başvurusunda bulundu

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’de aday adaylarının müracaatları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’den Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan Saim Güven resmi başvurusunu yaptı.

EDREMİT 22.11.2023 22:58:00 0
Saim Güven, AK Parti
Tarih: 23.11.2023 00:27 Güncelleme: 23.11.2023 00:29

31 Mart yerel seçimleri için aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Süreç ilgililer tarafından merakla takip edilirken Van'da flaş isimler büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı için aday adaylığına başvuruda bulunmaya devam ediyor. Aday adaylığı için bir isim de AK Parti'den geldi. Siyasete gençliği ile dinamizm kazandıracak olan Saim Güven, yeni bir yola çıkmak için kolları sıvadı. Van'ın Gürpınar ilçesinden Alan aşireti mensubu Saim Güven, AK Parti Edremit Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

AK Parti Edremit İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Saim Güven Edremit ilçesine tüm boyutları ile yeni bir vizyon getirmek istediklerini belirterek, Memleket aşkıyla yola koyulduğumuz bu süreçte “Her Şey Edremit, Her şey Van, Her Şey Güzel Türkiye İçin” mottosuyla hareket etmeye özen göstereceğiz. Mavinin ve yeşilin tonlarıyla bezeli güzel ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu kutsal yolda desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

“Edremit için hizmet etmek en temel dileğimizdir”

Çevresinde sevilen, sayılan genç bir İş İnsanı olan Güven, “20 yılı aşkın bir süredir pek çok değerli büyüğümüz arkadaşımız söz konusu dava için çaba gösterdi, hizmet etti ve emek verdi. Biz de inandığımız davanın öncüsü olan Reisimizin yanında olmak ona yol arkadaşlığında bulunmak istiyoruz. Bu arkadaşlığı hizmet ile taçlandırarak Edremit ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunmak en temel amacımızdır” dedi.

"Edremit ilçemizde sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız"

Daha güzel bir Edremit için çalışacağını ve Edremit'in sorunlarına önem vererek sürekli çözüm odaklı hareket edeceklerini belirten Aday Adayı Güven, "Başta ülkemiz olmak üzere, şehrimizin ve halkımızın taleplerini yerine getirerek davamıza hizmet etmek üzere başvurumuzu yaptık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle çıktığımız bu yolda emin adımlar ile yürümeye, insanlarımızın hizmetkârı olmayı temel görevimiz bilecek ve bu uğurda azmimizi asla yitirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Saim Güven, daha önce milletvekili aday adayı olmuştu.