VANLI SEVİLEN SANATÇIDAN YENİ KLİP

BUĞDAY TANESİ…!

SANAT 1.05.2020 15:28:43 0
VANLI SEVİLEN SANATÇIDAN YENİ KLİP
Tarih: 01.01.0001 00:00
i

Yıllardır, kadim dostlar olarak bilinen birliktelikleri ile örnek olarak gösterilen Vanlı iki önemli halk müziği sanatçısı Nurhan Atmaca ve Yusuf Sahik yılların verdiği birikimle okudukları türkülere klip çekmeye başladılar. Muhteşem ikili olarak ta bilinen deneyimli sanatçılar ürünlerini ortaya koymaya başladılar. Çeşitli TV’lerde yaptığı programlar ve okuduğu türkülerle gönüllerde taht kuran Vanlı, Türk halk müziği sanatçısı Nurhan Atmaca Buğday tanesi türküsüne yeni klip çekti. Sosyal medyada çokça paylaşılan klip beğeni topluyor.

Daha önce okuduğu birçok türküye klip çeken VAN’lı sevilen sanatçı Nurhan Atmaca Buğday Tanesi isimli türkünün Halk müziği sevenler tarafından çok beğenildiğini ilgi ile takip edildiğini söyledi.

Beyefendi kişiliği ile bilinen ve halk tarafından sevilen ve okuduğu türkülerle, yılardır Van kültürünü de en iyi şekilde dile getiren Vanlı sanatçı Atmaca, halk müziğine, sanata ve sanatçıya bundan sonrada destek vereceğini söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm insanlığa geçmiş olsun diyen Vanlı sanatçı Atmaca bugün her zamankinden daha çok birlik olma dayanışma günüdür, bugünlerde gelip geçicidir yarınlarımız çok daha iyi olacak dedi.

Klibin yönetmenliğini Van'ın başarılı yönetmenlerinden Orhan An yaptı...

Vanlı Sesler Nurhan Atmaca Ve Yusuf SahikMİHRİBANIM SENDEN (NURHAN ATMACA & YUSUF SAHİK - YouTube