Temel: Vanspor yeniden ayağa kalkacak

Temel: Vanspor yeniden ayağa kalkacak

SPOR 21.10.2024 15:19:00 0
Temel: Vanspor yeniden ayağa kalkacak
Tarih: 21.10.2024 15:20

 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da kötü gidişat devam ederken, Kulüp Başkanı Erol Temel, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Vanspor için bugüne kadar ne yaptılarsa, bundan sonra gerekirse fazlasını yapacaklarını belirten Başkan Temel, Vanspor’un, her zaman olduğu gibi yeniden ayağa kalkacağını ve eski güçlü günlerine döneceğini vurguladı.

Kendilerini istifaya davet edenleri eleştiren Kulüp Başkanı Erol Temel, “Bizi bugün istifaya davet edenlerin, yarın ayağa kalktığımızda bizleri alkışlayacaklarını biliyoruz” dedi.

Önceki dönem kulüp başkanı Feyat Kıyak’a da serzenişte bulunan Temel, “Sattığınız futbolcuların bonservis bedellerini bile açıklamaktan aciz kaldınız. Şu an bonservisini aldığınız kaleci bile bizi mahkemeye vermiş durumda. Çalışanların bir yıllık maaşını ödemek dahi bize kaldı. Ve sizler, bu kulübü bırakırken 7 milyon lira alıp gittiniz” diye konuştu.

“BU YOLA VANSPOR İÇİN ÇIKTIK, KENDİ EGOLARIMIZ İÇİN DEĞİL”

Başkan Temel açıklamasının devamında, “Öncelikle taraftarımızın bizden yüksek beklentiler içinde olduğunu biliyoruz ve bu beklentileri karşılayamadığımızın da farkındayız. Ancak şunu bilmenizi isteriz ki, Vanspor için bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra gerekirse fazlasını yapacağız. Bizi bugün istifaya davet edenlerin, yarın ayağa kalktığımızda bizleri alkışlayacaklarını biliyoruz. Vanspor, her zaman olduğu gibi yeniden ayağa kalkacak ve eski güçlü günlerine dönecek. Bu kötü gidişatın tüm sorumluluğunu üzerimize alıyoruz, ancak her ne olursa olsun pes etmeyecek, bu kulübü hak ettiği yere taşıyacağız. Ancak bu başarısızlıktan nemalanarak sahneye çıkan bazı kesimler de birkaç sözümüz olacak. Biz bu kulübe talip olurken şeffaf bir bütçe açıkladık ve her kuruşun hesabını verebiliriz. Oysa sizler, kulübü devretmeden önce kendi menfaatleriniz uğruna neler yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Kongrenizden sonra araya 10 kişiyi koyup ‘Aman bu kulübü alsınlar’ diye çabaladınız, çünkü sizden sonra kulüp bambaşka bir enkaz haline gelmişti. Biz ise, iki senede harcadığınız tüm parayı ödeyip kulübü aldık ve o günden beri bu kulübü kendi çıkarlarımız için değil, Vanspor için yönetiyoruz. Sattığınız futbolcuların bonservis bedellerini bile açıklamaktan aciz kaldınız. Şu an bonservisini aldığınız kaleci bile bizi mahkemeye vermiş durumda. Çalışanların bir yıllık maaşını ödemek dahi bize kaldı. Ve sizler, bu kulübü bırakırken 7 milyon lira alıp gittiniz, kulübün kupalarına bile icra koyduracak duruma getirdiniz!  Vanspor’u kim kendi çıkarları için kullanmış, herkes çok iyi biliyor. Biz bu yola Vanspor için çıktık, kendi egolarımız için değil” ifadelerine yer verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ