Temel: Vanspor'u hak ettiği yere taşıyacağız

Temel: Vanspor'u hak ettiği yere taşıyacağız

VAN 25.07.2024 09:40:00 0
Temel: Vanspor
Tarih: 25.07.2024 09:42

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Temel, amaçlarının Vanspor'u hak ettiği yere taşımak olduğunu vurguladı.

18 Temmuz günü yapılan olağanüstü kongrede Vanspor'un yeni kulüp başkanı seçilen Erol Temel, bu süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Temel, taraftarların gurur duyacağı bir takım oluşturmak için çabaladıklarını vurguladı.

Bu süreçte iç transferde 10, dışı transferde ise 7 isimle anlaşma sağladıklarını belirten Başkan Temel, bir çok futbolcuyla da görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Transfer süreçlerinin zaman alıcı ve hassas bir konu olduğunu söyleyen Başkan Temel, bu süreçte taraftarlardan sabırlı olmalarını ve gereken desteği beklediklerini vurguladı. Vanspor'u güçlendirmek için tüm gayretleriyle çalışmaya devam edeceklerinden hiç kimsenin şüphesinin olmamasını isteyen Başkan Temel, Vanspor camiası olarak, daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade etti.

"AMACIMIZ, VANSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK"

Bu süreç zarfında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Temel, "Öncelikle, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede beni başkan olarak seçtiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu güveninize layık olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana transfer komitemizle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreçte 10 iç transfer ve 7 dış transfer gerçekleştirdik. Şu anda da 4-5 transferle daha görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Amacımız, Vanspor'u hak ettiği yere taşımak ve siz taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım oluşturmak. Ancak, transfer süreçlerinin zaman alıcı ve hassas bir konu olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu süreçte sabırlı olmanızı ve takımımıza olan desteğinizi esirgememenizi rica ediyorum. Sizlerin desteği, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Takımımızı güçlendirmek için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Vanspor camiası olarak, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Sizleri en kısa zamanda mutlu edecek haberlerle buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ