Van halkından Gülşen’in sözlerine tepki! 

Ünlü Sanatçı Gülşen’in verdiği bir konser sırasında İmam Hatip'te okuyanlara yönelik “İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” söylemlerine Van halkı tepki gösterdi.

VANGÖLÜ TV 27.08.2022 16:21:00 0
Van halkından Gülşen’in sözlerine tepki! 
Tarih: 27.08.2022 16:21

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Şarkıcı Gülşen'in, Nisan ayında verdiği bir konser sırasında İmam Hatip'te okuyanlara yönelik haddini aşan ifadeleri ortaya çıktı. Gülşen, sahnede "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” gibi bir ifade kullanarak İmam Hatiplileri hedef aldı. Bu söyleme tepki büyümeye devam ediyor. Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak konuya ilişkin Vanlı vatandaşlara Gülşen’in “İmam Hatiplilere yönelik söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sorduk, cevapları sizler için derledik…

“GİTTİĞİ YER DE TAM HAK ETTİĞİ YER”
Gerekenin yapıldığını belirten Vatandaş, “Şiddetle kınıyorum. Zaten gerekeni de yapıldı. Gittiği yer de tam hak ettiği yer. Bu konuda mahkemeden, adaletten memnunuz.” dedi. 

“BU SÖYLEMDE BULUNMAK GÜLŞEN’İN HADDİNE DEĞİLDİ”
Söylemlerin Sanatçı Gülşen’in haddi olmadığını belirten bir diğer Vatandaş ise, “İmam Hatiplilere bu söylemde bulunmak Gülşen’in haddine değildi. Bu söylem kendisinin haddi olmayan bir söylem. Ancak tutuklanmasını gerektirecek bir durumda değildi.” diye konuştu. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...

 
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV