Van Cumhuriyet Caddesi'nde Korkutan Yangın!

Van Cumhuriyet Caddesi'nde Korkutan Yangın!

VAN 17.04.2024 19:12:00 0
Van Cumhuriyet Caddesi
Tarih: 17.04.2024 19:12

 

Van'ın Kalbinde Alevler Yükseldi: Cumhuriyet Caddesi'nde İş Merkezinde Korku Dolu Anlar!

İpekyolu'nda itfaiyeyi alarma geçiren yangın çıktı.

Van'ın İpekyolu İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı.

İŞ MERKEZİNDE YANGIN PANİĞİ

Van'da bugün saat 17.30 sularında Cumhuriyet Caddesi'nde bir iş merkezinde yangın meydana geldi. Beşyol Kavşağına yakın bölgede, Van Valiliği yerleşkesi karşısında kafe ve mağazaların bulunduğu iş merkezinin çatı katında başlayan yangın hızla büyüdü ve çevredeki vatandaşlar arasında paniğe sebep oldu.

ÇATI KATINDA KIVILCIM BÜYÜDÜ

Mangal ateşinden kaynaklandığı iddia edilen yangın, binanın hem açık hem de kapalı bölümlerinden birinde başladı. Kafe Kalori, Yakamoz Kafe, Rengaren Kafe ve Bizden isimli işletmelerin yer aldığı bölgede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı.

OLAY YERİNE HIZLA MÜDAHALE

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, akşam saatlerindeki yoğun trafikle mücadele ederek yangına ulaştı ve hızlıca müdahalede bulundu. İlk belirlemelere göre herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı yangında, ekiplerin zamanında müdahalesi büyük bir facianın önüne geçti.

İNCELEMELER DEVAM EDİYOR

Yaşanan olayın ardından çevrede büyük güvenlik tedbirleri alındı. Olayla ilgili başlatılan inceleme ve araştırmalarla yangının tam olarak çıkış sebebi belirlenmeye çalışılacak. Vatandaşların ve işletme sahiplerinin tedirgin bekleyişi sürerken, yetkililer yangının detayları konusunda bilgi verilmesinin ardından halkı rahatlatacak açıklamaların yapılacağını bildirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi