Van Gölüspor, farklı galip…

Van Gölüspor, farklı galip…

SPOR 30.04.2024 11:51:00 0
Van Gölüspor, farklı galip…
Tarih: 30.04.2024 11:52

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Van Gölüspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ligin zayıf takımlarından Yeşil Vartospor'u 6-0 mağlup eden Van Gölüspor, ligdeki dokuzuncu galibiyetini aldı.

Geçtiğimiz hafta lider Mazıdağı Fosfatspor karşısında 6-1 gibi ağır bir yenilgi alan Van temsilcisi, deplasmanda Muş temsilcisi Yeşil Vartospor'u 6-0 mağlup ederek moral buldu.

Ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

İkinci devrenin üçüncü haftasını BAY geçen Van temsilcisi, dördüncü hafta maçında ise sahasında Şırnak Petrolspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci devrenin beşinci hafta maçında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 4-1 mağlup olan Van Gölüspor, altıncı hafta maçında sahasında karşılaştığı Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

İkinci devrenin yedinci hafta maçında ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ikinci devrenin sekizinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile ise 2-2 berabere kalmıştı.

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0'la geçen Van Gölüspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Van Gölüspor, ligdeki dokuzuncu galibiyetini alarak puanını 30'a yükseltti.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 24. hafta maçları Pazar günü oynanan müsabakalarla tamamlandı. 30 puanla yedinci sırada yer alan Van Gölüspor deplasmanda 15 puanla onuncu sırada bulunan Yeşil Vartospor'u 6-0 mağlup ederken, 61 puanla liderlik koltuğunda yer alan Mazıdağı Fosfatspor sahasında 47 puanla dördüncü sırada bulunan Şırnak Petrolspor'u 2-1 mağlup etti.

54 puanla ikinci sırada yer alan Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda 36 puanla beşinci sırada bulunan Bağlar Belediyespor'u 4-2 mağlup ederken, 53 puanla üçüncü sırada yer alan Diyarbakırspor deplasmanda 13 puanla on birinci sırada bulunan Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 5-0 mağlup etti.

35 puanla altıncı sırada yer alan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılırken, 23 puanla dokuzuncu sırada yer alan Batman Kayraspor ve 27 puanla sekizinci sırada bulunan Yenişehir Belediyespor maçı oynanmadı.

GELECEK HAFTA MAÇLARI…

Grupta 25. Hafta müsabakaları 5 Mayıs Pazar günü oynanacak. Van Gölüspor sahasında Bağlar Belediyespor'u konuk ederken, Batman Kayraspor, Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

Yenişehir Belediyespor sahasında Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u konuk ederken, Mazıdağı Fosfatspor deplasmanda Diyarbakırspor'la karşılaşacak.

Şırnak Petrolspor sahasında Yeşil Vartospor'u konuk ederken, Bitlis Özgüzelderespor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise haftayı BAY geçen taraf olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ