Van Gölüspor sahasında farklı mağlup…

Van Gölüspor sahasında farklı mağlup…

VAN 23.04.2024 11:12:00 0
Van Gölüspor sahasında farklı mağlup…
Tarih: 23.04.2024 11:16

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0 mağlup eden Van Gölüspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 23. hafta müsabakaları oynanan maçlarla tamamlandı. Bu kapsamda sahasından lider Mazıdağı Fosfatspor'la karşı karşıya gelen Van Gölüspor, rakibine boyun eğerek sahadan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

İlk devrenin son maçlarında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Van Gölüspor, ligin ikinci devresinde beklenen çıkışı yakalayamamıştı. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Siirt temsilcisi Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0 mağlup eden Van Gölüspor, haftalar sonrası 3 puan ile tanışmıştı.

Ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

İkinci devrenin üçüncü haftasını BAY geçen Van temsilcisi, dördüncü hafta maçında ise sahasında Şırnak Petrolspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci devrenin beşinci hafta maçında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 4-1 mağlup olan Van Gölüspor, altıncı hafta maçında sahasında karşılaştığı Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

İkinci devrenin yedinci hafta maçında ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ikinci devrenin sekizinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile ise 2-2 berabere kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0'la geçen Van Gölüspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu.

58 puanla liderlik koltuğunda oturan Mazıdağı Fosfatspor deplasmanda 27 puanla yedinci sırada yer alan Van Gölüspor'u 6-1 mağlup ederken, 51 puanla ikinci sırada bulunan Bitlis Özgüzelderespor, Yeşil Vartospor'un sahaya çıkmamasından dolayı 3-0 hükmen galip sayıldı.

50 puanla üçüncü sırada yer alan Diyarbakırspor sahasında 23 puanla dokuzuncu sırada bulunan Batman Kayraspor'u 3-1 mağlup ederken, 47 puanla dördüncü sırada yer alan Şırnak Petrolspor sahasında 13 puanla on birinci sırada bulunan Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 3-2 mağlup etti.

36 puanla beşinci sırada yer alan Bağlar Belediyespor deplasmanda 32 puanla altıncı sırada bulunan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 3-1 mağlup olurken, 27 puanla sekizinci sırada yer alan Yenişehir Belediyespor, Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MAÇLARI…

Grupta 24. hafta maçları 28 Nisan Pazar günü oynanacak. Temsilcimiz Van Gölüspor deplasmanda Yeşil Vartospor'la karşılaşırken, lider Mazıdağı Fosfatspor sahasında Şırnak Petrolspor'u konuk edecek.

Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda Bağlar Belediyespor'a konuk olurken, Kayabağlar Beldesi Gençlikspor sahasında Diyarbakırspor'la karşılaşacak.

Batman Kayraspor sahasında Yenişehir Belediyespor'la karşılaşırken, Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR