Van Valisi Balcı'dan Muhtarlar Günü Vurgusu: 'Siz Köprüsünüz!'

Muhtarlar Günü'nde Van Valisi Dr. Ozan Balcı muhtarlarla buluştu.

VAN 19.10.2024 18:10:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 19.10.2024 18:12

VAN VALİSİ MUHTARLARIN KÖPRÜ VAZİFESİNE VURGU YAPTI

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle kentte görev yapmakta olan muhtarlarla bir yemekte bir araya geldi. Yemekte konuşan Vali Balcı, muhtarlık kurumunun, vatandaşlarla devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurguladı.

MUHTARLARIN GÜNÜ KUTLANDI

Yemek sırasında muhtarların fedakar çalışmalarına teşekkürlerini sunan Vali Balcı, bu özel gün dolayısıyla muhtarları ağırlamaktan ve onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca muhtarlığın ülkedeki yerel demokrasinin en köklü temsilcilerinden biri olduğunu ve sürekli olarak yenilendiğini ifade etti.

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU

Vali Balcı muhtarları, halk tarafından seçildikleri ve demokrasinin ayrılmaz bir parçası oldukları konusunda övdü. Kırsal mahallelerde görev yapan muhtarların, vatandaşların seslerini kamu kurumlarına ulaştırmada kilit rol oynadıklarını belirtti.

VALİ BALCI'DAN MUHTARLARA TAM DESTEK SÖZÜ

Vali Balcı, kendisi ve Valilik olarak muhtarlarla daima iletişim halinde olduklarını, onların istek ve beklentilerini dinleyerek çözümler üretmeye çalıştıklarını ve bu desteğin devam edeceğini sözlerine ekledi. Ayrıca, mahalle ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve vatandaşlara doğru hizmet sunulmasında muhtarların rolünün önemini vurgulayarak muhtarların gayretleri için devlet ve millet adına teşekkürlerini iletti.

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Vali aslında tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, onların demokrasinin temel taşları olduğunu ve milletin hizmetinde olduklarını yürekten dile getirdi. Ayrıca muhtarların ve ailelerinin sağlık, afiyet ve esenlik temennisinde bulundu.

PROGRAMA KATILIMDA BULUNANLAR

Yemek programına muhtarların dışında Vali Yardımcısı Lütfullah Göktaş ve İl İdare ve Denetim Müdürü Cihan Güzel de katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi