​Van YYÜ ile BŞEÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında kurumsal yarar çerçevesinde araştırma ve eğitim konuları kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

EĞİTİM 24.09.2022 11:14:00 0
​Van YYÜ ile BŞEÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı
Tarih: 24.09.2022 11:17

Van YYÜ Rektörlük makam odasında, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir arasında imzalanan protokole göre; her iki üniversitenin öğretim elemanları ve öğrencileri arasında işbirliğini teşvik etmek, bilimsel ve akademik çalışmalar yapmak ve bu çalışmaların sonuçlarının karşılıklı kullanımı sağlanarak gerekli mecralarda yayınlanması amaçlanıyor.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir arasında imzalanan protokol doğrultusunda, tarafların eğitim-öğretim anlayışındaki temel hususlar ile bilimsel çalışmalardaki deneyimlerinin birbirlerine aktarılması da hedefler arasında yer alıyor.

Protokol imzalama programına, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yayla ve Genel Sekreter Cahit Tekin ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Özgür Özcan ve akademisyenler katıldı.

Van Bölge Gazetesi