Tarih: 17.10.2024 21:37

Van'da 16 Yaşındaki Süleyman'dan Haber Yok: Ailesi Endişeli!

Facebook Twitter Linked-in

Van şehrindeki bir ailenin 16 yaşındaki oğlu, Süleyman Yetik'ten kısa bir süre önce kopan iletişim, endişeye neden oldu.

KAYIP İHBARI YAPILDI

Van Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan resmi duyuruya göre, 16-17 yaşlarındaki genç, Süleyman Yetik, en son Van'da görülmüş ve bu tarihten itibaren ailesi haber alamamıştır. Yetkililer, gençten haber alınması için bilgi paylaşımında bulunulmasını istiyor.

AİLE ENDİŞELİ!

Süleyman Yetik'in ailesi, oğullarından bir süredir haber alamamaktan duyduğu endişeyi paylaşırken, Van Büyükşehir Belediyesi de kayıp gençle ilgili duyarlı vatandaşlardan bilgi beklediğini duyurdu.

DUYARLI VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTENDİ

Süleyman Yetik'i en son gören ve mevcut yerini bilmekte olan vatandaşlardan, Van Büyükşehir Belediyesi'nin 444 44 65 numaralı çağrı merkezine veya sosyal medya hesapları üzerinden bilgi vermeleri önemle rica edildi. 

Paylaşımda, Süleyman Yetik'in fotoğrafı ve iletişim bilgileri de yer aldı. Akıbetiyle ilgili endişelerin arttığı bu durum toplumun her kesiminden ilgi ve yardım çağrısıyla destekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —