Vangölüspor hazırlık maçında galip geldi

2022-2023 sezonu ilk resmi müsabaka maçını Bitlis Özgüzeldere Spor ile Bitlis deplasmanında yapacak olan BAL Ligi Temsilcimiz Vangölüspor, haftanın 6 günü yaptığı antrenmanlar ve yaptığı hazırlık maçlarıyla sezon hazırlıklarına ar

SPOR 19.09.2022 19:08:00 0
Vangölüspor hazırlık maçında galip geldi
Tarih: 19.09.2022 19:11

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 1. grupta Van’ı Temsil eden Vangölü Sportif Faaliyetler (Vangölüspor) ilk hazırlık maçını DSİ Spor ile yaparak ter attı.

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisler Çim Sahasında gerçekleşen hazırlık maçı, 2022-2023 sezonunun da ilk hazırlık maçı olması nedeniyle oldukça çekişmeli geçti.

 

Sezon sonuna kadar takımın başına geçen, Teknik Direktör Oktay Belli yönetiminde maça çıkan ekip, ilk yarıyı 1-1 kapatırken  ikinci yarıda attığı goller ile maçı 3-1 kazanmayı başardı. 

İlk yarı Vangölüsporlu Aşir, ve DSİ Spor’lu Musa Bali’nin gölleri ile berabere tamamlanırken ikinci yarıda sayılmayan iki gol ile birlikte Van skora yansıyan diğer golleri ise Vangölüspor’lu futbolcular, Ferhat Temizer ve Haktan Aferin attılar.

 

Mac sonunda hatıra fotoğrafı çekiminden sonra konuşan DSİ Spor Teknik Sorumlusu Ekrem Yavuz, “Vangölüspor ve takımımız arasında bir dostluk ve hazırlık maçı tertipledik hem sezona hazırlığımızı görmek hem oyuncularımızın eksiklikliklerini görmek istedik. Vangölü bu senede yine İlimizi Bölgemizde temsil ediyor kendisine başarılar diliyoruz. Temennimiz 3. Lige yükselmesidir” seklinde konuştu.

OKTAY BELLİ “RAKİPLERİMİZ İYİ HAZIRLANIYOR AMA BİZ KAZANACAĞIZ”

 

Teknik direktör Oktay Belli 2 Ekim tarihinde Bitlis deplasmanında başlayacakları sezonun ilk maçına yoğun çalışma temposuyla hazırlandıklarını dile getirerek “ilk maçı çok önemsiyoruz, rakiplerimiz büyük bütçeler ve iyi kadrolarla hazırlanıyorlar ama bizim mücadeleci ruhumuzun ve tecrübemizin onlara göre ağır basacağını ve başarılı olacağımızı düşünüyorum her kesimin desteğini bekliyoruz” dedi.