Vangölüspor sahasında mağlup…

Vangölüspor sahasında mağlup…

VAN 22.10.2024 10:02:00 0
Vangölüspor sahasında mağlup…
Tarih: 22.10.2024 10:09

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin üçüncü hafta maçında sahasında karşılaştığı Diyarbakırspor'a 4-0 mağlup olarak ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

Sezonun ilk maçında sahasından Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'yle karşı karşıya gelen ve sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla galip gelen Vangölü Sportif Faaliyetler, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 1-0  olmuştu.

Ligin üçüncü hafta maçında ise sahasında konuk ettiği Diyarbakırspor'a 4-0 mağlup olan Van temsilcisi, önemli 3 puan kaybetti.

İpekyolu Gençlik Sahası'nda oynanan karşılaşmayı; Zülküf Ali Öncel, Yaşar Can Daşdelen, Fethullah Buzda ve Yusuf Yaşar hakem dörtlüsü yönetti.

Kıyasıya geçen maçta konuk takım Diyarbakırspor, Van temsilcisini 4-0 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Rakibine 4-0 mağlup olan Vangölüspor ise ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu. Van'dan 3 puanla dönen Diyarbakırspor, 9 puan +9 averajla liderlik koltuğunun sahibi oldu.

DİYARBAKIRSPOR LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİ

Van'dan 3 puanla dönen Diyarbakırspor, 9 puan +9 averajla liderlik koltuğunun sahibi olurken,  deplasmanda karşılaştığı Erganispor'u 2-0 mağlup eden Kızıltepe 47 Spor ise 9 puan +8 averajla ikinci sırada yer aldı.

Deplasmanda 12 Bingölspor'u Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor 9 puan +3 averajla üçüncü sırada yer alırken, konuk olduğu Batman Kayraspor'u 2-0'la geçen Şırnak Petrolspor ise 7 puan +7 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Konuk olduğu Iğdır Esspor'u 4-1 mağlup eden Bitlis Özgüzelderespor 7 puan +5 averajla beşinci sırada yer alırken, 12 Bingölspor ise 6 puan +2 averajla altıncı sıraya geriledi.

Deplasmanda karşılaştığı Yeşil Vartospor'u 2-0 mağlup eden Kurtalanspor, 6 puan +1 averajla yedinci sırada yer alırken, Vangölüspor ise 3 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Sahasında karşılaştığı Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalan Sur Belediyespor, 2 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Yeşil Vartospor ise 1 puan -4 averajla onuncu sırada yer aldı.

Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü 1 puan -5 averajla on birinci sırada yer alırken, Batman Kayraspor, Iğdır Esspor ve Erganispor ise henüz puanla tanışamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU