Van'ın en işlek caddelerinde çift sıra park sorunu bitmeyecek gibi!

Van'da sürücülerin, araçlarını işlek cadde ve sokaklara çift sıra park etmesi ulaşımı aksatmaya devam ediyor.

VANGÖLÜ TV 25.08.2022 17:42:00 0
Van
Tarih: 25.08.2022 17:42

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van’da cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar, trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Van'da, işlek cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar yoldan geçen sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, defalarca gündeme getirilen soruna çözüm bulunmaması ise, tepkilere neden oluyor. Çift sıra park sorununun sıkça yaşandığı caddelerde trafik akışı güçlükle sağlanıyor. Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak Van halkına bu konu hakkında ne düşündüklerini sorduk, cevapları sizler için derledik…

“TRAFİKTE ARAÇLAR, ÇIKMAZ BİR HAL ALIYOR”
Özellikle yolda park etmiş bir aracın yanına ikinci aracın park edilmesi, karşı tarafta da iki ayrı aracın park edilmesi ve bazı araçların da çeşitli sebeplerle düzensiz şekilde park edilmesinden dolayı trafikte araçlar, çıkmaz bir hal alıyor. 

“ÇİFT SIRA PARKLAR YÜZÜNDEN DAKİKALARCA BEKLEMEK ZORUNDA KALIYORUZ”
Sorumsuz sürücüler nedeniyle birçok kişinin mağdur olduğunu belirten esnafları ise, cadde de her gün trafiğin kitlenmesi noktasına geldiğini ve caddeyi kullanan sürücülerin çift sıra parklar yüzünden dakikalarca beklemek zorunda kaldığını ifade ettiler. 

“DUYARSIZ SÜRÜCÜLERE CAYDIRICI CEZALAR VERİLMELİ”
Kent genelinde alternatif caddelerin az olduğunu ve çift sıra parklar yüzünden trafiğin kitlendiğini belirten sürücüler ise, duyarsız sürücülere caydırıcı cezaların verilmesini istediler. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV