Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu'ndan Şok İddia: İki Doktor Yüzünden 7. Kez Ameliyat Masasında!

Vanlı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu'ndan kendisini ameliyat eden doktorlara sert tepki.

VAN 26.06.2024 22:34:00 0
Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu
Tarih: 26.06.2024 22:36

Van Ticaret ve İş Dünyası (VATSO) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı Zahir Kandaşoğlu, sağlıkla ilgili kişisel tecrübelerine dayanarak iki doktor hakkında sert eleştirilerde bulundu. Ameliyat sürecinde yaşadığı sorunları vurgulayan Kandaşoğlu, kendi deneyimleri üzerinden doktorların tutumunu eleştirdi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DOKTORLARI ELEŞTİRDİ

Yedi kez ameliyat masasına yatan Kandaşoğlu, ilk bel fıtığı ameliyatını yapan doktorları suçlayarak, kendisinin tekrar tekrar ameliyat olmasına sebep olduklarını ifade etti. Kendisini mağdur eden doktorların, tıbbi değerleri ticari bir çıkar olarak gördüğünü ve kaliteyi para ile ölçtüğünü söyleyerek, sosyal medya hesabından doktorların fotoğrafını paylaşarak kamuya açık bir şekilde eleştirdi.

KİŞİSEL SAĞLIK MÜCADELESİNDEN REKOR TEPKİ

Kandaşoğlu'nun eleştirileri sadece kişisel sağlık mücadelesini değil, aynı zamanda sağlık alanında karşılaştığı problemlere dikkat çekmeyi amaçladı. Kendi durumunu 'rekor kırmak' ile ilişkilendirerek, mizahi bir üslupla ciddi bir meseleye işaret etti. Yarın yedinci kez ameliyat olacağını belirten Kandaşoğlu, alternatif tıbbi uygulamalardan da çare bulamadığını vurguladı.

Kandaşoğlu'nun bu sert eleştirileri, sosyal medyada yayılarak geniş bir tartışmanın da başlamasına neden oldu. Sağlık sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken bu durum, hem hasta hakları hem de tıbbi etik konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

ZAHİR KANDAŞOĞLU'NUN PAYLAŞTIĞI TEPKİ MESAJI

“Dünyada herkes bir çok dalda Başarı olunca, rekor kırıyor, ünlü oluyor. Ancak ne yazık ki üzülerek ifade ediyorum. Bende Tıbbın değerlerini ticarete dönüştüren, kaliteyi ve insanların değerini yalnız parayla değerlendiren bazı doktorların yüzünden bende Bel Fıtığı ameliyatından dolayı rekoru kıracam. Yarın tam yedinci defa tekrardan ameliyat masasına yatacağım, olacak gibi değil. Ancak yapamayacağım hiç bir şey kalmadı.Yapmadığım hiçbir uygulamalarda  kalmadı.. Dünya #sağlıkorgurtu #sağlıkbakalıği… beni yakan bu iki doktor…”

 

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi