VANSPOR BAŞKANLIĞINA TRİLYONLUK ADAY!

TAM 50 MİLYON BÜTÇEYLE GELİYOR!

SPOR 16.07.2022 17:56:00 0
VANSPOR BAŞKANLIĞINA TRİLYONLUK ADAY!
Tarih: 16.07.2022 18:29

Vanspor'da bir taraftan transferler yapılırken diğer taraftan da yönetim belirsizliği devam ediyor…

Mehmet Avcı başkanlığında geçen yıl play–off şansını son maçta kaybeden Vanspor'da yapılacak kongre öncesi haraketli saatler yaşanıyor..

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig'de mücadele etmeye devam edecek olan Vanspor'da tüm gözler 20 Temmuz Çarşamba günü yapılacak olan kongreye çevrildi.

Kongre öncesi başkanlığa kimlerin aday olacağı merak konusu oldu..

Yapılacak kongre öncesi bir çok önemli ismin başkanlık için kulisler yaptığı iddia ediliyor..

Birden fazla adayın olması beklenen kongrede birçok televizyon ve radyo sahibi olan ve emlak zenginliğiyle tanınan iş insanı Ekrem İncelin’de  aday olacağı iddia ediliyor..

İddiaya göre Ekrem İncel’in yönetimini kurmak için önemli isimlere teklifte bulunduğu ve 50 milyona yakın bütçe ile Vanspor başkanlığına talip olacağı konuşuluyor..

Ekrem İncel Kimdir?

https://www.kimnereli.net/wp-content/uploads/2019/07/Ekrem-%C4%B0ncel.jpg

Ekrem İncel hakkında merak edilenler. Aslen nereli? Eğitimi, çalışmaları, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini doğup büyüdüğü memleketi Van‘da tamamlamıştır. Üniversiteye hazırlandığı dönemde Van’da düzenlenmiş olan liseler arası başarı ölçme sınavında 5. olan Ekrem İncel dershane de ücretsiz eğitim hakkı kazanmıştır.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi’ni kazanmış ve İstanbul’a yerleşmiş, İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Metalurji Malzeme Mühendisliği bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından ticaret hayatına atılmış ve ilk olarak Van Kahvaltı Sofraları’nı kurmuştur. İstanbul’da Fatih Vatan Caddesi, Beylikdüzü, Yeşilköy, Çatalca, Zeytinburnu, Yenibosna Basın Express şubeleri’ni açmıştır.

İlerleyen dönemde çok küçük yaşlardan itibaren ilgilendiği arıcılık sektöründe araştırmalar yapmaya başlamış ve arıcılık üzerine çalışmalar yapmıştır. Kısa süre sonra bilgi ve deneyimini medyaya yansıtmış bal satışlarını ilk kez radyo, televizyon, gazete ve dergi yolu ile sunmuştur. Reklamlar da ise kendisi yer almış ve Türkiye’nin bal adamı olarak ekran severler tarafından bu sektörde tanınan isim olmuştur.

Günümüzde İncel Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş hayatını sürdürmektedir. Ayrıca Ekrem İncel Şirketler Grubu, bünyesinde sadece medya değil, inşaat ve gıda sektörü de yer almaktadır. İncel halkın tüm kesimlerine hitap eden radyo, televizyon, internet siteleri ve 250 çalışanı ile hizmetlerini sürdürmektedir. İncel Medya Grup bünyesinde, 6 televizyon, 24 radyo, 2 haber portalı, 1 alışveriş sitesi bulunmaktadır.