Vanspor, Elazığspor Engelini Aşmakta Kararlı: Sahasında Galibiyet Peşinde!

Vanspor, hedef büyüttü: Elazığspor maçına hazırlık tam gaz.

SPOR 18.09.2024 22:22:00 0
Vanspor, Elazığspor Engelini Aşmakta Kararlı: Sahasında Galibiyet Peşinde!
Tarih: 18.09.2024 22:26

ANSPOR FIRTINASI ELAZIĞSPOR'U KARŞILAMAYA HAZIR

Ligin dördüncü haftası heyecanı Vanspor'un evinde ağırlayacağı Çimentaş Elazığspor maçı ile devam ediyor. Vanspor, karşılaşma öncesi antrenmanlarına ara vermeden devam ederek, Elazığspor'u mağlup etme hedefiyle mücadeleye hazırlanıyor. Teknik Direktör Tahsin Tam, sahaya galibiyet için çıkacaklarını ve bu önemli karşılaşmada taraftarları sevindirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Takımın ilk üç haftadaki performansı taraftarları ve yönetimi umutlandırırken, geçen yılı geride bırakıp bu sezon için belirlenen hedeflere ulaşmak üzere tüm güçleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Antrenmanlarda oyuncuların hırs ve istekleri teknik kadronun yüzünü güldürüyor.

TAHSİN TAM'DAN STRATEJİK AÇIKLAMALAR

Tahsin Tam, Elazığspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, rakiplerinin grup içinde iddialı takımlardan biri olduğunun altını çizdi. Tam, "Sahamızda oynamanın avantajını kullanıp Elazığspor karşısında galip gelmek istiyoruz" ifadesini kullanarak futbolcuların karşılaşmaya olan odaklanmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elazığspor'un tecrübeli kadrosuna dikkat çeken teknik direktör, rakibi iyi analiz edip gerekli önlemleri alacaklarını ve tüm ekip olarak galibiyet için en iyi performanslarını sergileyeceklerine olan inancını belirtti.

TARAFTARLA BULUŞMA HEYECANI

Vanspor'un galibiyetle ayrılıp puan cetvelinde yükselme ve özgüven kazanma umudu taşıdığı karşılaşmanın futbolseverler tarafından da merakla beklenen bir mücadele olduğuna dikkat çekiliyor. Geçen sezon seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarıyla buluşamayan Vanspor, bu maçta taraftarının karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor ve bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmanın arzusunu taşıyor.

VANSPOR'DAN SAKATLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Vanspor Futbol Kulübü, Ayberk Kaygısız ve Massis Gülük'ün sakatlıkları hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Ayberk Kaygısız'ın geçirdiği kazada yaşadığı sakatlık sonucunda artroskopi ameliyatına karar verildi. Massis Gülük ise sağ ayak tarak kemiğinde strese bağlı kırık teşhisiyle karşı karşıya. Kulüp yetkilileri, her iki futbolcunun da tedavi süreçlerine hızla başlandığını ve en kısa sürede formda şekilde takıma dönüş yapacaklarına inandıklarını belirtti. Kulüp hem Kaygısız'a hem de Gülük'e geçmiş olsun dileklerini iletti ve onların sağlıklı bir iyileşme süreci geçirmeleri için temennilerde bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi