Vanspor, güç depolamaya başladı

Vanspor, güç depolamaya başladı

SPOR 25.07.2024 09:34:00 0
Vanspor, güç depolamaya başladı
Tarih: 25.07.2024 09:39

 

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, kentteki kamp çalışmalarında güç depolamaya başladı. Önceki gün Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde çalışmalarına başlayan Vanspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde, lig çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdüren Van temsilcisi, önümüzdeki süreçte ikinci dönem kamp çalışmalarını Bolu'da sürdürecek.

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor. 2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele verecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

22 Temmuz Pazartesi günü toplanan ve Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Vanspor, önümüzdeki günlerde ise ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Bolu'ya gidecek.

Burada 4-5 hazırlık maçı yapacak olan Vanspor'un 1 Eylül'de başlayacak olan lig öncesi hazır hale gelmesi hedefleniyor.

VANSPOR'DAN 17 TRANSFER…

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda şu ana kadar iç ve dış transferde 17 futbolcuyu renklerine bağladı.

İç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan, Cantuğ Temel ve Erdem Seçgin'le anlaşma sağlayan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

VANSPOR KOLAY GRUPTA YER ALIYOR

Vanspor'un 2024-2025 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları yer alıyor.

Beyaz Gruba göre nispeten kolay bir gruba düşen Vanspor'un bu sezon ortaya koyacağı performans merak ediliyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

 

  •