Vanspor sezon çalışmalarına başladı

Vanspor sezon çalışmalarına başladı

SPOR 24.07.2024 09:42:00 0
Vanspor sezon çalışmalarına başladı
Tarih: 24.07.2024 09:46

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde Van'da toplanan futbolcular sezon çalışmalarına başladı.

Pazartesi günü itibariyle Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanan Vanspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Van temsilcisi, bir yandan da Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanan Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde ilk toplantısını yaptı. Yeni transferlerin de katılım sağladığı toplantıda, yeni sezon hedefleri hakkında konuşuldu.

Belli bir süre Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek olan Van temsilcisi, daha sonra Bolu'da sezon çalışmalarını sürdürecek. Bu kapsamda iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Burak Kavlak, Alpay Koçaklı, Medeni Bingöl, Muhammed Ali Doğan ve Cantuğ Temel ile anlaşan Vanspor, dış transferde ise şu ana kadar Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Massis Gülük, Devrim Taşkaya ve Ayberk Kaygısız'ı kadrosuna kattı.

Eksik mevkiler için transfer çalışmalarını sürdüren Van temsilcisi, görüşme halinde olduğu futbolcuları da kısa sürede takıma katmak istiyor. Teknik Direktör Tahsin Tam'ın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18 Temmuz'da yapılan olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Van temsilcisi, bu kapsamda birçok futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Şu ana kadar iç ve dış transferde 16 futbolcuyla anlaşma sağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, eksik mevkiler için birçok futbolcuyla temas halinde. Van temsilcisinin önümüzdeki günlerde görüşme halinde olduğu futbolcuları bitirmesi bekleniyor.

Eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Vanspor, bu kapsamda Tahsin Tam'ın talebi doğrultusunda birçok futbolcuyla temalarını sürdürüyor.

"BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ"

Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Vanspor Futbol Kulübü olarak bugün 2024-2025 sezonunu resmen açtık. İlk toplantımızı hocamız Tahsin Tam öncülüğünde gerçekleştirdik. Yeni sezonun heyecanı ve motivasyonu ile çalışmalarımıza başlıyoruz. Hep birlikte büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyor, yolun sonu şampiyonluk olsun diyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan 2019-2021, 2021-2022, 2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta, 2023-2024 futbol sezonunda ise 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, bu sezon ise, Kırmızı Grupta mücadele edecek.

Vanspor'la birlikte Beyaz Grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Diyarbekirspor, Elazığspor, Giresunspor, Erbaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Karaman FK, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Bucaspor, Menemen FK, Somaspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor takımları da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig'de sezon 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 22 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. İkinci yarı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 3 Mayıs 2025 tarihinde sona erecek. Ligin 22. ve 29. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ