Vanspor, yedinci sıradaki yerini korudu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, 9 puanla yedinci sırada yer aldı.

SPOR 27.09.2022 11:32:00 0
Tarih: 27.09.2022 11:37

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, 9 puanla yedinci sırada yer aldı. Kırmızı- Siyahlıların grubunda lider İskenderunspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.

Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, hafta sonu deplasmanda konuk olduğu Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 9'a çıkardı. Kırmızı-Siyahlı takım ikinci yarıyı Emrah Tacir'in gereksiz yere gördüğü kırmızı kart sonrası, 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Taraftarlar alınan 1 puanın kötü olmadığı görüşünde.

Kırmızı-Siyahlılar, gruptaki tüm maçların tamamlanması ile birlikte 9 puanla yedinci sıradaki yerinde kalırken, lider İskenderunspor ise, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen, liderlik koltuğundaki yerinde kaldı.

Sezonun ilk maçında evinde Pazarspor'u 90+3. dakikada mağlup eden Kırmızı- Siyahlılar, ligin ikinci haftasında ise, benzer maçta uzatmalarda yediği golle Fethiyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Ligin üçüncü haftasında sahasında konuk ettiği 1461 Trabzon FK ile 1-1 berabere kalan Vanspor, dördüncü hafta maçında ise, Adıyaman FK ile 1-1 berabere kalmıştı.

Ligin beşinci hafta maçında Zonguldak Kömürspor'u 3-1 mağlup eden Van temsilcisi, Pazar günü ise deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı 1 puanla kapattı.

LİDER İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Öte yandan Vanspor'un grubunda oynanan diğer maçlarda deplasmanda Zonguldak Kömürspor'la karşı karşıya gelen lider İskenderunspor, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ilk mağlubiyetini aldı ve 15 puanda kaldı.

Deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalan Karacabey Belediyespor 12 puan +6 averajla ikinci sıradaki yerinde kalırken, deplasmanda Uşakspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Kocaelispor ise 12 puan +5 averajla üçüncü sıraya yükseldi.

Konuk olduğu Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Serik Belediyespor, 10 puan +4 averajla dördüncü sıraya gerilerken, evinde lideri 2-1 mağlup eden Zonguldak Kömürspor ise, 10 puan +3 averajla beşinci sıraya yükseldi.

Sahasında Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Bucaspor 10 puan +2 averajla altıncı sıraya gerilerken, Vanspor ise, 9 puanla yedinci sırada yer aldı.

Deplasmanda Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Ankara Demirspor, 9 puanla sekizinci sıraya yükselirken, 1461 Trabzon FK ise 9 puanla dokuzuncu sırada kendisine yer buldu.

Evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Fethiyespor, 9 puanla onuncu sıraya yükselirken, Etimesgut Belediyespor ise 8 puanla on birinci sıraya geriledi.

GMG Kastamonuspor 8 puanla on ikinci sırada yer alırken, Sarıyer ise 7 puanla on üçüncü sırada kendisine yer buldu.

Kırklarelispor 7 puanla Sarıyer'i takip ederken, evinde Diyarbekirspor'u 3-0 mağlup eden Adıyaman FK ise 5 puanla on beşinci sıraya yükseldi.

Kırşehir Belediyespor 4 puanla on altıncı, Balıkesirspor 4 puanla on yedinci, Diyarbekirspor ise 4 puanla on sekizinci sırada yer alırken, Uşakspor 3 puanla on dokuzuncu, Pazarspor ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz