Tarih: 23.10.2024 10:52

Vanspor'da Ankara Demirspor hazırlıkları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 6 haftadır galip gelemeyen Vanspor, Cumartesi günü saat 14.00'te deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Son haftalarda ortaya koyduğu kötü futbolla eleştirilerin odağı haline gelen Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda ligin güçlü takımlarından Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin en pahalı takımı kurulmasına rağmen, ortaya konulan performans eleştirilere neden olurken, Vanspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor'u mağlup ederek kötü gidişata son vermek istiyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği ve 1-0 öne geçtiği maçta Erbaaspor'a 2-1 mağlup olan Vanspor, Teknik Direktör Ümit Bozkurt sorumluluğunda Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Belediye Derincespor'u 2-1'le geçen, ikinci haftada deplasmanda Nazillispor'u ise 3-0 mağlup eden Vanspor, üçüncü hafta maçında yine deplasmanda karşılaştığı Giresunspor ile 1-1 berabere kalırken, dördüncü hafta maçında sahasında Elazığspor'a 2-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yara almıştı.

Ligin beşinci hafta maçında ise deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Menemen Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Vanspor, ligin altıncı hafta maçında yeni teknik direktörü Ümit Bozkurt sorumluluğunda sahasında karşılaştığı Aksarayspor'a ise 1-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürmüştü.

Ligin yedinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor ile de 1-1 berabere kalan ve kötü gidişatını sürdüren Vanspor, sekizinci hafta maçında ise sahasında karşılaştığı ve 1-0 öne geçtiği maçta Erbaaspor'a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Ligde oynadığı son 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Vanspor, 9 puanla onuncu sırada yer alıyor. Liderle arasındaki puan farkı 13'e yükselen Van temsilcisi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu mücadelede Ankara Demirspor'u mağlup etmenin hesabını yapıyor.

Teknik Direktör Ümit Bozkurt'u yönetiminde Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı güçlü rakibini mağlup ederek, haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

Cumartesi günü saat 14.00'te oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor'u mağlup ederek, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Ankara Demirspor galibiyetiyle puanını 12'ye yükseltmek ve kötü gidişata son vermek isteyen Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Başkent temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı sekiz maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Van temsilcisi, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor'u mağlup etmek için mücadele edecek.

Van temsilcisi, hafta sonu oynayacağı zorlu maçı kazanarak, bir sonraki hafta sahasında karşılaşacağı Somaspor maçı öncesi moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Ankara Demirspor ile Vanspor arasında oynanacak olan zorlu mücadele Cumartesi günü saat 14.00'te TCDD Ankara Demirspor Stadyumu'nda oynanacak.

Ligde oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor, Ankara Demirspor karşısında galibiyet hasretine ve kötü gidişata son vermek istiyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Öte yandan grupta oynanacak olan diğer maçlarda 22 puanla liderlik koltuğunda bulunan Menemen FK sahasında 8 puanla on birinci sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor'u konuk ederken, 19 puanla ikinci sırada bulunan Aksarayspor ise deplasmanda 5 puanla on altıncı sırada Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

18 puanla üçüncü sırada bulunan Serik Belediyespor, 11 puanla sekizinci sırada bulunan Karaman FK'yı konuk ederken, 17 puanla dördüncü sırada bulunan Bucaspor ise evinde 5 puanla on beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 16 puanla beşinci sırada yer alan Elazığspor, deplasmanda 8 puanla on ikinci sırada yer alan Erbaaspor ile karşı karşıya gelirken, 13 puanla yedinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor ise sahasında 9 puanla dokuzuncu sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek.

7 puanla on üçüncü sırada yer alan Somaspor, sahasında 5 puanla on yedinci sırada yer alan Nazillispor ile karşı karşıya gelirken, 7 puanla on dördüncü sırada yer alan Belediye Derincespor ise deplasmanda 2 puanla son sırada yer alan Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —