Tarih: 05.10.2024 15:11

Vanspor’da kayıp devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta Menemen FK karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayıran ve takımın başına Ümit Bozkort’u getiren Vanspor, ligin altıncı haftasında sahasında konuk ettiği 68 Aksarayspor’a 1-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı.

Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla taraftarların tepkisine neden olan Vanspor, lider Aksarayspor karşısında da beklenen futbolu sergileyemedi. Maç boyunca deplasmanda takımı gibi oynayan Vanspor, Aksarayspor’un etkili ataklarına cevap veremedi.

Rakip kalede atak üretmekte sıkıntı çeken ve kalesinde önemli ataklar veren Vanspor, 49. dakikada Cengiz Ötkün’ün kaydettiği golle rakibine 1-0 mağlup oldu ve ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Kurtuluş Yurt, Ahmet Eren, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Medeni Bingöl, Eyüp Akcan, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Mert Örnek ve Fuat Bavuk onbiri ile çıktı.

Konuk Aksarayspor ise Şaban Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Ali Türkan, Oğuzhan Açıl, Onur Ramazan Toprak, İbrahim Yılmaz, Atamer Bilgin, Muhammet Onur Başyiğit, Ahmet Abdullah Çakmak, Sezer Yıldırım, Cengiz Ötkün, Abdurrahman Canlı ve Onur Ural onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan mücadeleyi; Enver Aydın, Mehmet Ali Vardar, Tuncay Ercan ve Muammer Sarıdağ hakem dörtlüsü yönetti.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı, Elazığspor maçına oranla daha az bir taraftar izledi.

İlk yarıda gol sesi çıkmayan karşılaşmada 49. dakikada Aksarayspor golü buldu. İbrahim Yılmaz savunmanın arkasına sarktı. Topu gerisindeki Cengiz'e bıraktı. Cengiz sert ve düzgün vurarak, ağları havalandırdı:0-1

Karşılaşmada başka pozisyon ve gol olmadı, Vanspor evinde Aksarayspor'a tek golle mağlup oldu:0-1

Maçın bitimi ile birlikte taraftarlar tepki sloganları attı.

Bazı taraftarların ise 'Yönetim istifa' sloganları attığı görüldü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: BİŞAR ULUTAŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —