Vanspor'dan, birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi…

Destek gecesi 15 Eylül Perşembe günü saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

SPOR 13.09.2022 08:37:00 0
Vanspor
Tarih: 13.09.2022 08:40

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor için, birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlenecek. 15 Eylül Perşembe akşamı Double Tree By Hilton Hotel'de düzenlenecek olan gecede Vanspor için maddi destek toplanması bekleniyor.

Van başta olmak üzere, Vanlıların yoğun şekilde yaşadığı illerde destek gecesi düzenlemek için harekete geçen Vanspor, ilk destek gecesini Van'da düzenleyecek.

Double Tree By Hilton Hotel'de Vanspor için düzenlenecek olan destek gecesi 15 Eylül Perşembe günü saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Van'ın ardından, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya gibi Vanlıların yoğun şekilde yaşadığı illerde de destek geceleri düzenlenecek. Düzenlenecek olan destek geceleriyle, Vanspor'a ciddi anlamda maddi desteğin sağlanması bekleniyor.

Perşembe günü düzenlenecek olan geceyle alakalı açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak, "2022-2023 Futbol Sezonu Vanspor Futbol Kulübü birlikberaberlik ve dayanışma gecesine teşriflerinizi rica ederim" ifadelerine yer verdi.

Vanlıların yoğun ilgi göstermesi beklenen gece 15 Eylül Perşembe günü saat 19.30'da Double Tree By Hilton Hotel'de gerçekleştirilecek.

Geceye Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın yanı sıra Emniyet Müdürü Atanur Aydın, garnizon komutanı, belediye başkanları, ilçe kaymakamları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda iş insanının katılması bekleniyor.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun