Vanspor’un ilk maç heyecanı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Vanspor, sezonun açılışı olan ilk maçın heyecanını yaşıyor.

VANGÖLÜ TV 26.08.2022 16:04:00 0
Vanspor’un ilk maç heyecanı!
Tarih: 26.08.2022 16:04

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Ankara Kızılcahamam kampını tamamlayan Vanspor, Van’a döndü. 10 gün süren Kızılcahamam kampının ardından Vanspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçı ile sezona başlayacak. Vanspor’un Parazspor’la yapacağı ve sezonun da ilk maçı heyecanını aktaran futbolcular, Vangölü TV mikrofonlarına konuştu.

MİRAÇ ACAR, “VANSPOR CAMİASINI DUYUNCA TABİ Kİ İSTER İSTEMEZ BİR GÖNLÜMÜZ KAYIYOR”
Vanspor’un formasını giymenin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Futbolcu Miraç Acar, “1996 doğumluyum. Trabzon’da doğup büyüdüm. Futbol yaşantıma Trabzon’da başladım. Şuan Vanspor ‘da formamı giyiyorum. Vanspor ’da oynamam şöyle oldu; geçen sene devre arası 1461 Trabzon’dan ayrılacaktım o dönemde bir iletişimimiz oldu. O dönemde Vanspor camiasını duyunca tabi ki ister istemez bir gönlümüz kayıyor. Sonuçta büyük bir camia. Tabi ki mutluyum burada oynayıp formayı terletmek ister istemez insanı mutlu ediyor. O konu da zaten olduğum yerden ailemle mutluyum. Çalışıp eşlimizden geleni yapmaya, bu formayı en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.

“TARAFTARIMIZI VE CAMİAMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ”
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Sezon başında beri güzel bir şekilde hocalarımızda sağ olsun iyi bir şekilde hazırladılar bizi. Elimizden geldiğince iyi bir şekilde bir maç çıkartıyoruz. Tabi ki her zaman herkes birbirini destekliyor. O konuda hiç bir şüpheniz olmasın. Elimizden gelenin en iyisini en iyi şekilde yapıp lige çok iyi bir şekilde başlayıp taraftarımızı ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Kesinlikle hazırız maça.” dedi.

ALİHAN KOBALAZ, “VANSPORA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Böylesine büyük bir camiaya, büyük bir şehre hizmet edeceği için mutlu olduğunu belirten Alihan Kobalaz, “Şuanda Vanspora geldiğim için çok mutluyum. Böylesine büyük bir camiaya büyük bir şehre hizmet edeceğim için mutluyum. Sezon sonunu güzel bitirerek Vanspora layık bir şekilde formamızı terletiriz. Ben daha takıma yeni katıldım. Kızılcahamam kampına son 2 gününde katıldım. Tabii biraz geç katıldığım için şuan da biraz form tutmaya çalışıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde de maçlar başlayacağı için ne kadar kısa bir sürede form tutabilirsek takımımıza o kadar katkı sağlamaya çalışacağız.

“VANSPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
Vanspor, geçmiş yıllarda Süper Lig kimliği taşıyan bir camia. Geçmişte de her zaman Vanspor’u takip etmişizdir. Ama hani buraya geleceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Nasip böyleymiş. Burada bizi çok güzel karşıladılar. Çok iyi bir teknik eğitimimiz, çok iyi bir yönetimimiz var. Biz de futbolcu grubu olarak takım arkadaşımızla beraber taraftarlarımıza, camiamıza, bize destek verenlere en iyi şekilde katkı sağlayıp Vanspor’u hak ettiği yerlere çıkarmak istiyoruz. 

“VANSPOR’UN SONUÇ İTİBARİYLE YERİ BURALAR DEĞİL”
Tabii ki yeni sezon, yeni heyecanlar, yeni umutlar… İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.  Vanspor’un sonuç itibariyle yeri buralar değil. Sonuç itibariyle geçmiş yıllarda Süper Lig kimliği taşıyan bir camianın özellikle böylesine büyük bir şehrin her zaman üst liglerde olması gerekiyor bence, Güzel bir taraftarı var. Güzel bir camia tesislerimiz, stadımız olsun gerçekten güzel bir birlik beraberlik var. İnanıyorum ki sezon sonu bu camiayı üst lige çıkaracağız, maça hazırlanıyoruz. Teşekkür ederim. ” diye konuştu.

UĞUR ADEM GEZER, “BU HAFTA SONU OLAN MAÇA HAZIRLANIYORUZ”
Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Uğur Adem Gezer, “Şuan her şey yolunda,  iyi gidiyor. Biraz karışık bir süreçte başlamıştık sezona. 15 Temmuz’dan sonra işte Kızılcahamam’daki kampa gittik. Yeni yönetimimiz, transferlerimiz geldi. Şuan çalışmalarımız devam ediyor. Güzel bir şekilde bu hafta sonu olan maça hazırlanıyoruz.  Evet, sezonun ilk başı her zaman zor olur. Bu maçta bizim için zor olacak. Çok çok heyecan var. Fena bir ekibe karşı da oynamayacağız. Dediğim gibi daha ligin başındayız. Ligin ilerleyen zamanlarında tekrar konuşuruz teşekkür ederim.” ifadelerine yer erdi.

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV