Vatandaşın Vanspor’dan beklentileri nelerdir?

Vangölü TV ekibi olarak sokakların nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugün Van halkına, Vanspor’dan beklentiniz nedir? Sorusunu yönelttik, cevapları sizler için derledik.

VANGÖLÜ TV 28.07.2022 18:06:00 0
Vatandaşın Vanspor’dan beklentileri nelerdir?
Tarih: 28.07.2022 18:06

Vangölü TV /ÖZEL
Geçen sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve inişli çıkışlı bir grafik çizen Vanspor, 1. Lig'in kapısından döndü. Kısıtlı bir kadro ile sezona başlamasına rağmen, beklentinin üzerinde bir performans ortaya koyan Vanspor, ligi 66 puanla tamamlamıştı. Bunun yanı sıra Vanspor taraftarların Vanspor’dan beklentileri yüksek.

Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak bu gün Van halkına “Vanspor’dan ne gibi beklentileriniz var?” diye sorduk işte onlardan aldığımız cevaplar…

“VAN HALKI VANSPOR’A SAHİP ÇIKMADI”
İsmini vermek istemeyen vatandaş, “Van halkı Vanspor’a sahip çıkmadı dolayısıyla birinciliğe yükselemedik. Hala umudumuz var ama sahip çıkan yok. Halkımız artık Vanspor’dan bir şey beklemiyor. Her sene şampiyon olacak ve lige yükselecek diye bekliyoruz ama lige yükselemedik. Halkımızın taraftara ve Vanspor’a sahip çıkması gerekiyor. Vanspor’un başında bir yönetim yok ve vanspor şuan sahipsiz.” dedi. 

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV