Vatansever Gençler Derneğinden uyuşturucu ile mücadele konusunda açıklama

Vatansever Gençler Derneğinden uyuşturucu ile mücadele konusunda başkan Veysel Taşdemir öncülüğünde açıklama yapıldı. İşte o açıklama...

26.06.2022 14:02:00 0
Vatansever Gençler Derneğinden uyuşturucu ile mücadele konusunda açıklama
Tarih: 26.06.2022 14:04

Bugün 26 Haziran uyuşturucu ile mücadele günü, dünya genelinde kullanım oranı yükselmeye devam ediyor özellikle Metafetamin kullanıcılar arasında Met veya Cam diye tabir edilen bu melanet gençlerimizi çocuklarımızı büyük bir tehlike ile baş başa bırakmaktadır. 

Beyinde erime, halüsinasyon davranış bozuklukları gösteren bu maddenin ilimizde kullanım yaş oranı maalesef 12'ye düşmüştür. 

Sevgili anne babalar özellikle bilmeniz gereken bu maddeyi kullanan bağımlılar çok rahat yalan söyleyebilme kabiliyeti sergilemektedir. Çocuklarınızda gördüğünüz iştah sorunu uykusuzluk davranış bozuklukları bunun habercisi olabilir. 

Devletimiz uyuşturucu  ile mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir yanlız sadece kolluk kuvvetlerinin mücadelesi bu sorunu bitirmek için yeterli değildir. Sorumluluk sahibi her bireyin duyarlı olması geleceğimiz olan yavrularımızı koruması gerekmektedir. 

Lütfen " Ne yaş ne kuru geleceğini koru"  "Bağımlı nesiller tedbir al gelmesinler" bilinciyle verilen savaşa destek olalım neslimizi koruyalım.