Kanal 7: Nereden nereye?

İslamî hassasiyete sahip insanların “bizim” dediği kanal artık sapkınlık propagandasına alet oluyor!

YAŞAM 5.10.2021 13:06:23 0
Kanal 7: Nereden nereye?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elidor isimli firmanın Ebrar Karakurt isimli cinsi sapkın ile hazırladığı reklam filmi birçok televizyon kanalı ile birlikte Kanal 7’de de boy göstermeye başladı.

Necmettin Erbakan’ın talebiyle yayın hayatına başlayan ve uzun yıllar İslamî hassasiyet sahibi kesimin benimsediği kanalın zaten Hint dizileri ile düştüğü içler acısı hal izleyenlerini üzüyordu. Ramazan ayında bile türlü saçmalıkla dolu Hint filmlerini yayınlayan kanalın son zamanlarda neredeyse ana akım kanallardan farkı kalmadı.

Kuruluş aşamasında İslami kesimin maddi destek sağladığı Kanal 7’de farklı STK ve cemaatlerden birçok Müslümanın katkısı bulunuyor. Bu sebeple şuan ki medya grubunun yaptıkları her işte Kanal 7’nin geçmişini ve kuruluş aşamasını akıllarında bulundurması gerekiyor. Geçmiş dönemdeki imkanlarının 10 katı daha fazla imkana sahip olan kanalın izlenme oranları ise 28 Şubat dönemine göre tabiri caizse yerlerde sürünüyor.

Kanal 7’nin haber kanalı olarak boy gösteren Ülke TV ise her akşam komplo teorileriyle dolu yayın içeriklerini mülteci düşmanlığıyla bilinen Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve kadroda artık daimi hale gelen Perinçekçi zevattan bir kimse ile birlikte izleyicilerine aktarıyor! Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerini kazanmasında Turgay Güler’in Ülke TV’deki programının olumlu(!) etkisini de hatırlatmak isteriz! Durum böyle olunca keşke zamanında böyle bir yayın organının kurulması için onca emek sarf edilmeseydi demekten kendimizi alamıyoruz!

Bankadan makyaj malzemesine her türlü reklamı da Kanal 7’de görmeye alışmıştık. Bu kanıksamayı fark eden kanal yönetimi fırsat bilmiş olsa gerek, son zamanlarda sapkınlık propagandasının rol modeli olan bir sporcunun oynadığı bir zırva reklamı ekranlarında döndürmeye başladı. Yozlaşmada son nokta!

Nereden nereye, 28 Şubat günlerinde güvendiğimiz Kanal 7 artık çocuklarımızı koruyacağımız bir mecra oldu. Allah ıslah etsin...